Daha önce hamileliginde koroid pleksus kisti tanısı alan hamile ya da dogum yapmıs anne var mı aramızda? Bebegime daha yeni bu tanı kondu, doktor ileride kaybolacaktır diyor fakat endise ediyorum yine de. Yasamıs birilerinden bir seyler duymak iyi gelebilir![]()
Arkadaşımın kızındada çıkmıştı burdaki dr lar çok korkutup qöndermişlerdi başka şehirdeki hastaneye ama hiçbisorun olmadıqını ve qeçeceqini demişlerdi öyle de oldu 10 yaşında şuan kızı maşallah… Şuan 22 haftalk hamileyim benim bebeqimdede çıktı 3 dr unda dediqi kaybolur kaybolmazsa bile beynin içinde olmadıqı için bebeqe bir zararı yok ama doqum yapınca söyleyin demişlerdi
Bizim doktorda kaybolur 24.hafta gibo dedi 19.haftamdayim ben o yuzden biraz tedirginim, beklemek zor geliyor
Benimde 38. Haftam bende de var hala doğumdan sonra bakıcaz dedi doktor
Hayır sadece ultrasonda göründü
Siz ne zaman öğrendiniz kaç haftalıksınız
Sağolun size de bilmiyorum çoğu kişi var diyor ama kötü bir sonuç alan görmedim hiç canınızı sıkmayın
Merhaba, suan 28.haftamin icindeyim en son 24.haftada gitmistim ve yok olmustu. Suan cok sukur her sey yolunda
Ben de 16.17. haftada ogrendim, insan cok korkuyo ilk duyunca ama iciniz rahat olsun yuzde 95 oraninda geciyo ve korkulacak bir sey degil diyor doktorlar. Tabi ilk zamanlar insan asiri tedirgin oluyor ben de oyle olmustum ama arastirdikca gecici bir sey oldugunu eger baska ek bir bulgu yoksa ve beyinin herhangi bir motor becerisini islevini etkilemedigini duydum hep. Hatta detayli ultrasyonda doktoruma beyinde kist varmis dedigimde kist degil sadece salgi bezi hatta beyinin icinde bile diyemeyiz bunlar gecici deyip ustunde durmamisti bile
İnşallah yaaa
Benim bebeğimde de vardı ama geçti canım korkulacak bir şey yok dua et
Doğduktan sonra mı geçti doğmadan mı
Ne testi istediler
Dediginiz test nipt testi heralde, sadece koreid pleksus kisti olmasi nipt testi gerektirmez. Ikili test yaptirmis miydiniz, orda sonuc nasil cikmisti ozellikle ense kalinligi
Evet tek kiste bişey istemediler benden de . Allah sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin . Akrabama ense kalınlığı ne kadar kalın dedikleri halde nip testi normal geldi 3 yaşında bebiş
Canım geçtimi kist dün bana da dedi doktor önemli değil geçer dedi ama korkuyorum
Canım merhaba geçtimi 3lü tarama testi bndende istedi geçtimii kist her gün aglıyorum
İnşallah canım rabbim kimin ne sıkıntısı varsa şifa versin güzel haberler alırssm buraya yazıcam inşallah
Edicem canım ![]()