Merhaba Rabbim sağ salim, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . Ondan bir emanet almışsınız tabikide en güzel şekilde bakıp ilgileneceksiniz . Diyorlar ya Allah dağına göre kâr verir gerçekten öyle. Ne güzel 1 çocuğunuz da var burada çoğumuzun ilk hamileliği İnan bende sizin gibi çok düşündüm ama kendine ve onu verene inandiktan sonra asilmayacak hiçbir Sey yok .
olur canimm hosbuldum sizin ilk gebelik mi
aslinda uzulecek bir durum degil cok sukur canim ama ben cok stresli bir insanim yani atlatabilirmiyim bilmiyorum.
sizin ilk gebelikmi
Evet benim ilk gebeliĝim 32 haftalık olduk
Allah sag salim kucaginiza Almayi nasib etsin cinsiyeti nedir
Amin Erkek olacakmış sizin de oğlunuz varmış allah bağışlasın ![]()
Cumlemizinkini canim ben oglumda 9 ay hemen hemen mide bulantisi cekmistim sizinde oylemiydi?
Benim ilk 3 ay çok bulantım oldu. Sonra şükürler olsun geçti.
Galiba bir önceki hamileliğiniz zorlu geçmiş
Birden fazla gebeliği olan annelerimizden her hamileliğim aynı geçmedi sözlerini duydum.
Hamileliğinizi devam ettirmek isterseniz moralinizi bozmayın burda hepimiz birbirimizin derdine eşlik ediyoruz ![]()
ins bebeginizi saglikla alirsiniz evlat evet cok baska ama iste kadinin dogumuydu lohusa zamaniydi hersey degisiyor bu surec zorlu Allah herkese kolaylik versin . ![]()
benimde duygularim cok karmakarisik ne hissetigimide bilmiyorum ama sukur ins kolay gecer cnku oglum var sanki ogluma ihanet etmisim gibi hissediyorum tobe Allahim gucune gitmesin agliyorum surekli
Aslında oğlunuz 4 yaşında,
Belki oğlunuz da kardeş istiyordur ama söylemeye çekiniyordur.
@NURAN hanım da bebeğine ve kızına yeterli olamamaktan endişe ediyor. Nuran hanım aynı zamanda çocuk gelişim uzmanı ve kendisinde harika bilgiler ve öneriler var ![]()
Bence yaşadığınız duygular çok normal.
Benim ikinci hamileliğim olsaydı ben de acama çocuklarımı eşit sevebilecek miyim derdim.
Siz yeter ki isteyin, her şey yolunu bulur
Ne guzel ki ikiniz de gayretli annelersiniz ![]()
Merhaba bende aynı dusuncedeyim benzer şeyler benimde panik.atagim var hamileyim bilmiyorum Allah yardımcımiz olsun
Yasin cok.genc ve 4 yaş gayet ideal zaman korkma ben 39 yasindayim ve ogulum 9 yaşında benim durumum daha zor gibi ![]()
Ben doğduğumda annem 38 yaşındaydı. Şimdi 67 yaşında ve tek çocuğum.
Annemin bakış acısı ile bakarsak hep çalıştığı için bana zaman ayırmakta zorlandığını anlatır.
Benim bakış açımdan bakıldığında ben, bana zaman ayrılmakta zorlandıĝını hissetmedim.
Allah var annem elinden geleni yaptı hala da yapıyor derim (gözlerim doldu
)
Teknoloji gibi konularda annemle uyum sağlamakta zorlandık ama çocuk ile anne arasindaki yaş 20 olup bu sorunu yaşayan da var.
Çocuğunuzu anlamak için çaba gösterince çocuk çok bir eksiklik görmüyor
Eşim 40 yaşında baba oluyor ve ilk defa baba oluyor.
Arada nasıl hissettiğini soruyorum.
Siz de eşim de olgun bir anne baba olacaksınız
@Cansu Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için yine
@oburhanim Bakın ben bir de çocuk gelişim uzmanıyım ve bende bile yetememezlik korkusu var. Yani insanî bir duygu o da elbette. Hiç öyle düşünmeyin, geçecek
Ben her türlü sorunuzda yardımcı olmaya hazırım özelde veya genelde ![]()
![]()
insAllah hepimiz icinde hayirlisi olur canim senin bitmis bugun yarin alirsin kucagina saglikla gelsin evlatlarimiz.
rabbin kolaylik versin![]()
cok tesekkur ederimm canim cevre baskisida cok ben o yuzden cok agladim gucsuz bi kisiligim var heralde yetersiz hissediyorum kendimi
Allah yardmcn olsun cnmm seni cok iyi anliyorum nasil gecicek bu surec aklim bnmde almiyo
Amin Teşekkür ederim
burada ozelden mesaj yeri yokmu canim?