Korkuyorum 😔

Bebek doğunca eşler birbirinden uzaklaşırmış sonrada bebekle düzeni oturtunca geri eski hallerine dönemezlermiş bu doğru mu ben çok korkuyorum. Eşimle uzak kalmak istemiyorum. Böyle bişey yaşayan yada tam tersi koruyan var mı ben bu konuya fena stres yaptım :pensive:

Bence çocuk evliliğin meyvesi sevgiyi daha da artıracaktır diye düşünüyorum

Siz birbirinizi sevip sayiyorsanız :heart:hiçbir şekilde uzaklaşma falan olmuyo uzaklaşanları da anlamıyorum

Aslında iyi bile oluyor bı sure sonra hep aynı gibi olmaya başlıyor cinsellik fln ama lohusalıkta fln ara verildiği için insan özlüyor daha da iyileşiyor ilişki 2. Gebeliğim benim ben böyle düşünüyorum çocuktan fırsat bulmak yorgunluk falan başta biraz zor oluyor tabi ama ama oda kısa süre içinde oturuyor

Vallahi ilk zamanlar evde gezen tavuk gibi oluyorsun değil yan yana yatmak müsait bir yere kıvrılıyorsun​:joy: ilk Bi kaç ay akşam yatak odasına yatıyorduk sabah herkes Bi odada perişan uyuyakalmış:face_with_hand_over_mouth: sonra tam kendini toparlıyon artık kocanla bişey ler olsun istiyorsun ne zaman niyetine girsen çocuk hissediyor sanki başlıyor cıyaklamaya​:joy: çocuğu uyutana kadar Bi bakmışsın kocan 2. Uykusuna geçmiş:face_with_hand_over_mouth:

Gözümün önünde canlandı söylediklerin doğru gerçekten:))

Ay cidden korktum şimdi :pensive:

Korktuğunuz tam olarak nedir anlamadım bunlar gayet doğal durumlar evlilik sadece cinsellikten ibaret değil ki zaten insan anne olunca annelik duygusu kadınlık duygusunu bastırıyor

Bahsettiğim bitek cinsellik değil genel olarak uzaklaşmadan bahsediyorum

Bebekle ilgili her sorumluluğu eşinizle beraber üstlenirseniz birbirinden uzaklaşmak yerine daha da yakınlaşırsınız. İki gebeliğimde de uzaklaşma olmadı bizde

1 Beğeni

Nuran hanım a katılıyorum beraber sorumluluk alıcaksınız, bebeğinize beraber alıcaksınız, birbirinizi dinlendireceksiniz ufak tefek sıkıntılar illaki oluyor ama geçici bir süreç bu

Yeni doğan bebek ikinizin ortak noktası, ortak noktalarınıza bir yenisi daha eklenmiş oluyor. Bence süreci akışına bırakın, şimdi gebelik sürecinde bunları düşünmeyin. Sevgi çok yönlü bir şey, sevginiz zamanla katlanıcaktır.

Bende çok merak ediyorum nasıl bi süreç olacak :face_holding_back_tears: ikimizde 4 gözle bekliyoruz ama acaba yorgunluklarla birbirimizi yıpratır mıyız onu bilemiyorum

Bizim her 2 ailede ilk torundu ve annem ve kaynanam sanki çocuk kendilerinin gibi davrandıkları için çok kavga ettik eşimle hatta boşanma aşamasına kadar gittik sonra aileleri yanımızdan uzaklaştırınca kendimize geldik ve 7 senelik evliyiz şuan o halimize gülüp geçiyoruz ne kadar cahilce davranmışık diye, demem o ki bazen kontrol senden tamamen çıkıyor ve olmuyacak şeyler oluyor ama gelip geçiyor herşey, diyelim ki sorunla karşılaştınız psikolog var psikiyatri var çift terapisti var

Bende onun merakındayım :face_holding_back_tears: