Hamişler… ilk gebeliğim ve ilk defa çatı muayenesi oldum. Normal doğum yapacağım pazartesi gününe Allah’ın izniyle ama korkuyorum. Çatı muayenesi olurken çok tuhaf hissettim, sürekli ağlamam geliyor. Farklı memlekete gelin gittim. Ailem de yanımda değil. Sürekli ağlamam geliyor.Bu psikolojik durumdan nasıl kurtulabilirim.
Bnde gurbeteyim ailem yanimda degil cok korkuyorum cati muayenesinde agri oldu mu bide normal dogumda da mi gun veriliyor
Çatı muayenesinde ağrı olmadı ama çok az yandı. Bir de ben korktuğum için sanki daha da ağrıdı gibime geldi. Çocuğumun suyu biraz fazlaymış riske atmayalım dedi diye gün verdi bana. Ben de ilk defa görüyorum normal doğuma gün verildiğini bacım
Kazasız belasız dunyaya gelir inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun. Sen de bir sancıda kurtulursun inşallah
Bebegıne kavuşacağın anı hayal et bu sana çok ıyı gelecek aılenın yanında olmaması üzücü belkı ama bebegının sana ıhtıyacı olduğunu onun anne babası olarak onunla kavuşanın anı hayal ettıgınde inan herseyı unutursun sadece bebegıne odaklan sağlıkla kavuşursun inşallah bebegıne
Normal doğuma gün verildiyse suni sancı uygulanir dogurtmak icin
Amin inşallah Allah razı olsun. Çocuğun suyu biraz fazlaymış bu yüzden suni sancı verirler bana muhtemelen. Kararsızım pazartesi doğumumu yapıp yapmamakta
Evet ve bende korkuyorum bu durumdan. Kararsızım gidip gitmemeye
Su fazla olduğu zaman zararliymis diye duydum sen kararsizsin ama bide başka doktora görün istersen ben ilk gebelikte suni sancıyla doğum yaptım evet çok zor millet hep korkutmayin kötü doğumlar dinlemeyin diyo ama suni sancı çok berbat bı sancı öldüm dirildim gibi oldum he eğer özele gidiyosan özelde direk damardan uygulamiyolar azar azar alttan veriyolar devlet hastanelerinde direk damardan verilip insanı mahfediyolar
Yerinizde olsam giderdim ne kadar doğurmazsan o kadar kötü benim 38 haftalık oldu gerçek anlamda dayanamıyorum artık bir an önce doğurmak istiyorum her yerim şiş bana gün verseler düşünmeden giderdim şahsen
Özele gittim. Ben de yapay olan her şeyin zararlı olduğunu düşünüyorum en çok da o yüzden korkuyorum. Özelde yapacağım doğumumu Allah’ın izniyle.
Benim de 2 haftam kaldı doğuma bu uygulamaya göre. Bugün çatı muayenesi olduktan sonra rahim içinde yanma ve kaşıntım var ben anlamadım nedenini
Ben hiç çatı muayenesi olmadım hastaneye gitmeye de korkuyorum yaparlar diye bakalım hakkımızda hayırlısı olsun