Korkuyorum sizdede oldumu bu durum

Arkadaslar merhaba 10 haftaya girecem asiri mide bulantim vardi dun ve bugun yok kendimi hamile degilmisim gbi hissediyorum ve cok korkuyorum hadi kalbi durduysa die aklımdan cikmiyor sizde de boyle oluyormuydu randevuya 2 hafta var daha napcam o zamana kadar bilmiyorum icimi nasil rahatlaticam

Ben doğuma kadar tüm olumsuz şeylere kapattım kendimi. Benim nasibimde onu kucağıma almak varsa benim bile kalbim dursa, onun durmaz. Allaha tam teslimiyetle dua edin, rahatlarsınız. Ben öyle yapıyorum dua ettikçe içim ferahlıyor

2 Beğeni

Benimde öyleydi canım bulantıdan kıvranıyodum kusmada vardı sıfır keyif sıfır iştah hamilelik değilde kendimi yatalak hasta gibi hissediyordum. 3 ay dayan inşallah. Belki seninki daha kısa sürer. Ama dayan sonrası çok güzel aklından çıkar kötü şeyleri biliyorum elinde değil ama bitek senin yaşamadığını düşününce hafifliyor :cherry_blossom:

Bende sen gibiydim 4. Haftada gebe kaldığımı öğrendim gittiğimde sadece kesem göründü dr bebek sağlıklı demem için kalp atışını duymam gerek demişti. Çevremde arkadaşlarım düşük yaptığı dönemdi kafam tamamen bozulmuştu her gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm kan gördüm 6. Haftada gittiğimde Rabbime çok şükür kalbi atıyordu sonra yine içime kuşku düştü karşıma sürekli videolar çıkıyodu 10. Haftada kalbi duran gelişmeyen bebek videoları namaz kılmaya başladım 5 vakit kılmasamda ara sıra kıldım bir daha ne rüya gördüm nede içime kuşku düştü Allaha çok şükür gayet sağlıklı, şeytanın vesvesesi hepsi stres yaptırıyor birazda bilinç altı hiiçç kötü düşünme :heart:

sizi sagliķ ocagindan izlem icin aramadilarmi ben özele gidiyorum ayda bir dr icin saglik ocagida her ay cagiriyor izlem icin saglik bakanligi istiyormus bilgileri her ay gider tansiyon kilo bebek kalp atisi hepsi dinleniyor canim yani demek istedigim dr randevu zamanini bekleme git bagli oldugun saglik ocagina ben bebegimin kalp sesini duymak istiyorum de hemen dinletiyorlar zaten ben haftada 3 gun gittigimi bilirim supelenince yani hic 1 ay dr ranevumu beklemedim o 1 aya kadar 20 kez gidip saglik ocaginda rahatlayip geliyordum yarin gidin bence rahatlarsin canim