Bu dönemde evde tek başına kalmaktan korkan bir ben miyim
2-3 aylık iken bende çok korkardım sürekli kabuslar görürdüm şimdi ise 4 buçuk ama çok şükür eskisi gibi değilim evimde sürekli kuranı kerim açıyor dinliyorum öyle işlerimi yemeklerimi yapıyorum ve bu gerçekten bana iyi geldiğini anladım
Benim 2 buçuk aylık normal o zaman
Aynen bir çok hamile kişilerde görülen bireydir bu
Evde Tek Başına kalmaktan korkan bir insan değilim ama hamilelikte böyle bir tuhaf oldum ben ya Niye acaba Bazı geceler böyle korkarak uyanıyorum falan şimdi belki saçma gelecek ama sanki böyle birisi var gibi böyle çok tuhaf hissediyorum Yani hep Dua okuyorum her zaman olmuyor tabii ama olduğu zaman da gerçekten korkuyorum benim gibi hisseden oluyor mu
Ben de cok korkuyorum normalde de korkardim hamilelikten beri daha cok oldu, dun gece esim kizimin yaninda uyuyakalmış bir zamana kadar tek uyudum ama kac defa uyandim Allah bilir, ışığı zaten kapatmiyorum tek isem. Kuran i Kerim okumak cok ama cok rahatlatıyor onu tecrübe ettim fazla bariz bi rahatlama oluyor şükür
Kayınvalidem söyledi hamile kadını illaki korku sararmış gece kabuslar görür dedi bide hamile kadın yalnız kalmamalı dedi gerçekten de kabuslar görüyorum sürekli evde yalnız kaldığım zamanlar oluyor ben dua okuyorum sureler okuyup kendime üflüyorum gerçekten de yararlı oluyor tavsiye ederim.
Bende korkuyordum evde kısık sesle bakara süresi hem içinizi ferahlatır hemde evinizi kendinizi güvenceye almış olursunuz
Neden korkuyorsunuz ?
Yalnız kalmaktan
Kenzül arş duasını mutlaka öneririm o kadar iyi ğeliyor ki bende bir kere oldu başka olmadı eşim vardiyalı gece gidiyor rahat uyuyorum video izleyerek uyu ben genelde öyle uyuyorum.