36+4 haftalık hamileyim Bebek dönmediği için sezeryan planlanlanıyor ayrıca gebelik şekerim de var ve bu sebeple sezeryan olucak kesin fakat zaman yaklaştıkça kalbim sıkışıyor resmen sezeryan olucağım buna rağmen çok korkuyorum Doktorum genel anestezi önermiyor bende bebeğimin sağlıkla dünyaya geldiğini görmek isterim lakin sanki ameliyathaneye girdiğimde kalbim duracak gibi bir his var şimdi bile aklıma geldikçe kalp çarpıntım oluyor napıcam ben?
Bende öyleydim inan ki titreye titreye girdim spinal yaptılar o belden iğneyi titrediğimden dolayı yapamadılar bekleyip bi daha yaptılar çok stresli ve benim acı eşiğim çok düşük o kadar korktum ki ya sen dirensende strese de girsen bir şekilde doğuracaksın
hızlıca zaten gereken yapılıyor korksakta korkmasakta sonuç aynı ama bebeğini duyup görene kadar ondan sonra zaten zaman geçiyor diyorsun ben ne badireler atlattım ![]()
![]()
Ayyy inşallah dediğiniz gibi olur, hemen geçer vakit. Evet içimde kalmayacak mutlaka doğacak ama o anı düşündükçe bile panik atak geçiriyorum, iğneden sonrasında nasıl rahatladınız
Ya iğneden sonra hemen uyuşma başlıyor zaten hissetmiyorsun sadece bebeği içinden alırken hissediyorsun bide iki saat sonra ağrıların başlıyor dikiş yerinde ona da ağrı kesici ile destek oluyorlar canım gerçekten bende çok korktum ikinciye hamileyim hala çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok maalesef bol dua et![]()