Kordon Kanı Saklama

Kordon kanınızı ilerde olası bir ağır hastalıkta kullanmak için kendi aileniz ya da başka aileler için bağış yapmak amacıyla hastanede saklatma fikriniz var mı ?

Daha önce bu işlemi yapan var mı ?

İlk kızım doğacağı zaman doktorumuz bize önermişti fakat eşim kabul etmemişti. Ben istiyorum aslında çünkü kök hücre tedavilerinde çok yararlı ve birçok hastalıkta da tedavi niteliği taşıyor.

Bu konuyu bilen ya da fikri olan var mı ?

3 Beğeni

Çok güzel olur ben de isterim ama çok pahalı diye biliyorum :confounded::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ben böyle birşeyi ilk kez duydum ameliyathane hemşireliği de okuduğum için çok fazla sezaryan ameliyatına girdim ama ilk kezböyle birşeyi duyuyorum.

1 Beğeni

@Cansu Yılda bir kez ücret veriyormuşsun aslında ama ne kadardır bilmiyorum tabi ki :roll_eyes: 24 yıla kadar da bozulmadan saklanabiliyormuş. Burdaki hastaneye bir sormam lazım Yaşam Bankası var mı diye, her hastanede olması gerekiyormuş normalde. Fiyat bilgisi de almaya çalışacağım :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım :bouquet:

1 Beğeni

@Cansu Rica ederim arkadaşım :blush:

1 Beğeni

Yaşam bankasını araştırırken yine sana denk geldim, şaşırmıyorum artık merak ettiğimiz konuların aynı olmasına​:joy: @NURAN

Eylül’de kordon kanını saklattınız mı? Biz de düşünüyoruz kordon kanını saklatmayı, şimdi piyasa araştırması yapıyorum. Sen fiyat aldın mı hiçbir yerden? Bilgi, detay bir şey aldın mı? :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

@duygugillerdenbiri Eylül’de kendimi unuttum hastane köşelerinde, hiç aklıma gelmedi :joy::rofl::rofl:

Rüya’da iken 4 yıl önce İskenderun Özel Palmiye Hastanesi’nde 10-15 bin arası fiyat vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi uçmuştur

2 Beğeni

Piiiii fiyata bak, bir de 4 yıl öncesi yani​:woman_facepalming:t4: Kim bilir şu an ne kadardır, ben de bir sorayım bakayım bir yerlere

2 Beğeni

@NURAN @duygugillerdenbiri araştırdınız mı acaba? Ben çok geç kaldım ama araştırıyorum şuan. Eğer bilgi aldıysanız bizimle de paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Hamileliğim full hastanede geçince aklıma bile gelmedi bunda :joy:

1 Beğeni

Evet ben araştırdım, iki yer arasındayız ama Onkim’i düşünüyoruz. Sabancılara bağlı olduğu için biraz daha güven verici geliyor bana

2 Beğeni

Doğru :unamused: olsun sağlıkla doğdu ya o önemli

1 Beğeni

Öyle mi teşekkür ederim, ben de araştırıyorum da bir an önce konuşup ayarlanması lazımmış prosedürler varmış yapılması gereken.

1 Beğeni

Evet evet doktorunuza sorun, bazen onların anlaşmalı olduğu yerler de oluyor, en azından oradan da fiyat almış olursunuz. Çok geçe bırakmamak lazım, kitleri önceden teslim edip olası bir erken doğumda kitlerin yanınızda olması sağlanıyor

2 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

Bende kordon kanı saklayacağım . İlerde Allah muhtaç etmesin ama lazım olursa kızım için güvence olsun

2 Beğeni

Bende Diyarbakır daki hastaneleri arastiririm :person_shrugging:

1 Beğeni

Bende öyle biliyorum maalesef

Tamam teşekkür ederim

1 Beğeni