Kordon kanınızı ilerde olası bir ağır hastalıkta kullanmak için kendi aileniz ya da başka aileler için bağış yapmak amacıyla hastanede saklatma fikriniz var mı ?
Daha önce bu işlemi yapan var mı ?
İlk kızım doğacağı zaman doktorumuz bize önermişti fakat eşim kabul etmemişti. Ben istiyorum aslında çünkü kök hücre tedavilerinde çok yararlı ve birçok hastalıkta da tedavi niteliği taşıyor.
@Cansu Yılda bir kez ücret veriyormuşsun aslında ama ne kadardır bilmiyorum tabi ki 24 yıla kadar da bozulmadan saklanabiliyormuş. Burdaki hastaneye bir sormam lazım Yaşam Bankası var mı diye, her hastanede olması gerekiyormuş normalde. Fiyat bilgisi de almaya çalışacağım
Yaşam bankasını araştırırken yine sana denk geldim, şaşırmıyorum artık merak ettiğimiz konuların aynı olmasına @NURAN
Eylül’de kordon kanını saklattınız mı? Biz de düşünüyoruz kordon kanını saklatmayı, şimdi piyasa araştırması yapıyorum. Sen fiyat aldın mı hiçbir yerden? Bilgi, detay bir şey aldın mı?
Evet evet doktorunuza sorun, bazen onların anlaşmalı olduğu yerler de oluyor, en azından oradan da fiyat almış olursunuz. Çok geçe bırakmamak lazım, kitleri önceden teslim edip olası bir erken doğumda kitlerin yanınızda olması sağlanıyor