Az önce bahçeden eve doğru yürürken yabancı bir köpek önüme çıkıp üstüme koştu baya korkup bağırdım komşular indi yanıma su fln verdiler ama.bebeim.suanda çok hareketli karnimda vuruyor sürekli üst üste ve sağ alt tarafıma sancı girdi 33+1haftalik bebeğim acaba ona bişey olmuşmudur
Cnm bebek hareketleri çok sa dikktr gittin
Bir kez başıma geldi 8 haftalık gebeydim hem de gebe olduğumu unutup koşarak evden çıktım ben de korktum ama bir şey olmadı sizin maşallah büyümüş bir dr.a gidin yine ama Allah’ın izniyle bir şey olmamıştir
Hamile kaldigimdan beri ben de surekli korkuyorum her olaydan ruzgar esse urperecek kadar panik atak oldum simdilik herhangi bi sorunum olmadi yani. Ama sizin bebisiniz cok hareketlenmisse doktora gidin bi ultrason baksin bence
Bende de oldu tek kendim sanıyordum en ufak bir olay tedirgin ediyor beni sonra bebişime bir şey oldu mu diye bir kez daha tedirgin oluyorum Allah kucağımıza selametle almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun olmamıştır İNŞALLAH ama bu aralar ne okur ne olmaz bı kontrole gıdın eşek köpek
Şimdi biraz hareketleri azaldı ama.kasiliyor karnimda sertleşti iyice
Gerginliğini hissetmiştir. İlk 3 ayda olsa düşündürücü ama bebeğin kocaman bir şey olmamıştır canım Allah’ın izniyle.
Bence sen bı ızletır onu baksınlar için rahat olsun stres yaptıkça bebek hıs edıyor o yuzden için rahat olsun gıt görün kafan rahat olur
Sizin korku ve stresinizi anlıyor muhtemelen içiniz rahat etmesi icin doktora gidin ama bebege bisey olmamıstır Allahın izniyle
Off evet sanki her olay da hamile kalinca bizi buluyo dimi anormal korkutucu geliyo hersey birden