KONYA devlet hastaneleri

Kızlar merhaba doğum için konya da hangi devlet hastanesini ve doktorunu önerirsiniz fikirleriniz var mı ?

@konya-anneleri var mı öneriniz?

Şehir hastanesine gidecekseniz Orhan kılınç öneririm ama normal doğuma girmiyor sezeryana giriyor

Selçuklu tıpta kendi doktorum Mete bertizlioğlu takibim için birde çok iyi ve ilgili kontrol için ona gidebilirsiniz oda sezeryana giriyor tıpta doğum yaptım ama ben şehir hastanesini tavsiye edebilirim bir çok yakınım orda doğum yaptı ve çok memenundu ben tıptan ebelerden hiç memnun kalmadım .. ama doktorlar sadece kontrol için devlette normal yapacaksanız zaten ebeler giriyor ..

İlk bebeğim normal doğum oldu 15 temmuzda ikinci de öyle olucak gibi aksini söylemediler o hastanenin ebeleri çok ilgisiz galesiz tıpta da randevu alınmıyor malesef sürekli dolu şehir Hastanesi’ni denicem tavsiyeniz için teşekkürler

Tıpta ki randevular ücretli gittiğiniz doktora bağlı bilginiz olsun ben doğum yapalı 4 ay oldu o yüzden şu an ne durumda bilmiyorum randevular

Kesinlikle münevver hanıma katılıyorum devlette yapacaksanız orhan hoca veya Bülent hocayı önerebilirim

2 Beğeni