6 ay olduk hala gaz sorunu yaşıyoruz alerjisi yok tahlilleri temiz çıktı artık çok yoruldum ne zaman düzelir
Benim oğlumda 5 buçuk aylık oldu, emzirirken aktif şekilde her 5 dk da bir gazını alıyorum, emzirdikten sonra da alıyorum çoğu anne artık gazını bile almıyor ben aldığım halde milyonlarca gazı oluyor, çok yoruldum artık gaz çıkarmaktan, bebeğimde yoruluyor hala uykusundan uyanıyor gaz sancısı girince. Bizimde bağırsaklarına, midesine ultrasonla bakıldı herhangi bir sorun çıkmadı, alerji testine gerek duyulmadı alerjik bir reaksiyon olmadığı için
Benim bebeğimde kolikti 7. Aydan sonra bitti diyebilirim gaz sorunu şu an 10 aylık olucak ama bazı bebrklerde 9. Ayıda bulabiliyor ne yazıkki gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun
Çok şükür bizim bütün sorunlarımız 3 ncü aydan sonra bitti
Benim ilk oğlumda 6 aylık olduğu zaman direk geçmişti çok siddetliydi gazı bu aylarda geçmesi lazim
- ayda bitti
- Aya girdigimizde cok az bi hafifleme olmuştu ama tadımlara başlamamızla beraber yeniden başa döndük her sabah ağlayarak uyanıyor gece gazdan uyumuyor oda cok yoruldu bende bilmiyorum ne zaman geçer
Bizim 6 ay dolunca bıçak gibi kesti
Her ay acaba bu ay son olur mu umuduyla bekliyorum bende
Bagirsaklari sadece anne sütünu hazmetmeye alıştı ya farklı gıdalar girdigi icin kabız olabilir ona uygun besinlerle hafifletebilirsinid
Zaten hicbi sey yemiyor tadına bakıp tükürüyor sadece beni emiyor mama da kabul etmiyor dua ediyorum bi an önce bi düzene girmesi icin
Girer insaallah siz stres yapmayın bebeğe de yansıyor bu yavaş yavaş alışır oda zorlarsaniz ters tepebilir