Kolik bebek

Merhaba sevgili anneler bebeğim 1 aylık gazlı bir bebek ne önerirsiniz ?

Nurse gaz damlasını öneririm birde acı elma yağı ayaklarına ve karnına 1er damla.masaj benim kızımda etkisi olmuştu

1 Beğeni

@Efsuni elma yağını sen mi duydun gebe okulunda onunla alakalı bir şey

Acı elma yağıyla alakalı araştırma yaptınız mı çok zararlıymış hastanelik olan bebekler var zehirlenmişler benimde bebeğim kolikti banada önermişlerdi nette araştırınca şok olmuştum allah korusun kolik bebeğe hiçbirşey fayda etmez gaz damlaları falan bebeklerin bağırsakları çok küçük olduğu için sindiremiyorlar rahatlatıcak şeyler yapabiliyorsun anc mesela suya sokup bolca masaj yap karnına ı love you masajı yap çok etkili birde ben relaktaz damla kullanmıştım laktaz enzimini kolayca sindirsin diye ve gündüzlereri yüzüstü yatırıyordum gazını çıkarabilsin rahat oluyor o pozisyon ama gözünüz üstünde olsun allah yaardımcınız olsun kolik bebek çok zor :face_exhaling:

2 Beğeni

2.5 aylıkken başlamıştı bizim gaz sorunu metsil damlayla rahat geçti aylarimiz 6 ay 22 günlük şimdi neredeyse bitti gaz sorunu ek gıdaya başladığı için arada oluyor o zaman veriyorum sadece damlayı 10 dk ya rahatlıyor doktorunuza danışın en doğru ilacı yazacaktir

Seni kafandan öpüyorum maşallah :grin::grin: evet bende kullandım işe de yaradı ama fazla olmamasına dikkat etmek lazım kokusu müthiş ağır beni tıkamıştı bebeği de tıkar mı diye korkmuştum valla. Kullanmış olsam da araştırın diyen arkadaşa katılıyorum her şey herkese olmuyor​:melting_face:

Yok ben araştırmadım çok keskin zaten 1 damla damlatıp iki ayaklarının altına bölüştürüyordum. Gaz kemeri ve patikleri almıştım o biraz kurtarıcım olmuştu o damlayı doktorumuz bizede tavsiye etti ama 2 3 damla kullandık memnun kalmadık biz myflor verdi bide nurse ikisinden memnun kaldım sadece kolik bebeğe dediğiniz gibi fayda yok bol bol masaj bol bol duş:face_in_clouds: