Kolik bebek ve emerken huzursuz bebek hareketleri

Arkadaşlar merhaba 14 Şubat da doğum yaptım bebeğimi emzirirken bazen gece kolaylık olsun diye sağıyorum biberondan veriyorum zaten bebek bir göğsümü emmeye başlayınca diğer göğsümden süt akıyor doğal olarak sağmak zorundayım. Bebeğim göğsümden emerken ağlamaya , huzurluk yapmaya bpğıluyor gibi sanki bir de geri çekiyorum memeyi bulamıyor diye kızıyor acaba biberondan verdiğim için mi böyle yapıyor fikri olan var mı . Bir de benim beneğim kolik sürekli sancısı var sürekli ağlıyor önerileri olan var mı acaba

Benim bebekle aynı durum hatta benim bir meme ucunu ılk zamanlar tutmadı 1.aYaa girdiğimizde tuttu Tek göğsümğ bu sebepten dolayı sağıp verdim Özellikle geceleri dediğin gibi daha kolay oluyor Ama gündüzleri de veriyorum hem bıberon hem meme bazen sanki memeyi istemiyor bazen biberonu kafası karışıyor çocuğun bir de benim süt aşırı tazyikli geliyor :confused: önden ya sagıp veriyorum. Süt fazla geldiği için huzursuz emiyor

Sütün tazyikli geliyordur ve kolik bebekler aşiri gazlı oluyorlar bundan dolayı da huzursuz oluyordur emzirmeden önce biraz sağım yapabilirsin sonra emzir ve fazla biberon verme sizi emmeyi birakabilir benim bebeğimde kolikti çok çektim İnanki Allah yardımcınız olsun

Eğer memeyi tutuyorsa biberonla verme bence canım süt tazzikli geldiği için sinirleniyor olabilir biraz sağabilirsin

Bebekle ilgili soruları #mucizebebek uygulamasından soralım lütfennnnnnnn​:rose:

Kaç ay sürdü bu durum sizde ve suan bebeğim 2 aylık oldu 3. Aya giriyoruz 2 gün sonra Allah nasip ederse inşallah :pray: Sürekli sagıp veriyorum bebeğim ne zaman alışır memeye - büyüdükce alışır dediler ama sağ sonra ver durumu beni epey yoruyor Çok üzülüyorum bu duruma meme de beslenmek bebeğin hakkı bunu bazen yapamadığım için üzülüyorum :confused: meme de de beslenmediği için uyku geçici zor oluyor

Kolik 3. Ayını doldurduktan sonra azalır Allah’ın izniyle ama canım sağ göğsunu ve çogunluk olarak memeni vermeye çaliş biberonla beslemeye devam ettiğin sürece seni emmez bu şekilde büyüse hiç emmez biberon daha kolayına geliyor bebeğinin tamamen bile bırakabilir Allah korusun sık sık memeni ver ağzina tutmaya alışsin zor bir durum ama geçici unutma stres yapma :smiling_face::heart: