Kolik bebek belirtisi

Merhaba anneler kolik bebek nasıl olur

Benim ilk kızım kolikti,felaket otesiydi,bacaklarını karnına çekip ağlamaya basladimi bacaklarını zor duzlerdik,hep aynı saatte tutardı sancısı,biz gece 12 oldumu kundaklar,arabayla sokak sokak gezerdik,taşlı bozuk yollarda susar,asfalta ciktik mi kiyamet koparirdi, köy yollarına sürerdi eşim,o şekilde uykuya dalar,yatağına korkuyla yatirirdik,2 ay olunca geçer,6 ay olunca geçer,yaşını doldurunca geçer laflarina itibar etmeyin,çünkü hiç geçmedi :sweat_smile::sweat_smile:9 yaşında ve halen çok gazlı…

Kolik bebek günün belli saatlerinde mi ağlıyor mesela Aglaması uzun ve sakinleşmeyecek durumda mı oluyor?

Genelde belli saatleri oluyor,o saat yaklastimi başlıyor kıyameti koparmaya,emzirmeye çalışırdım memeyi tutmazdi sancidan,çığlık çığlığa arabaya yetiştirdik,hiçbir gaz damlası fayda etmemişti,doktor arabayla gezmek yazmıştı recetesine :slight_smile:

Çok mu aglak oluyor benim bebeğim hafta da 2-3 kez yapıyor bunu hep aynı saatte , emzirmek için kaldırıyorum akşamları özellikle huzursuz oluyor Kolil bebek çok mu aglak olur