Kol ve bacak kısalığı 3 hafta geriden görünen anneler var mı aramızda?
Benim bebegim 2 hafta geriden geliyor
Suan benim de 2 hafta geriden geliyor ama kilosu haftasina gore normal dedi doktor 37 haftalik olduk , 36 da 2.400gr. Dedi
- Haftada kol ve bacak 2 hafta geride dedi kilosu normaldi haftasina gore ama bakalim haftaya gidince inşallah duzelme vardir diye umuyorum sizin ne zamandan beri geriden geliyor acaba
Ilk defa gecen hafta soyledi 2 hafta geride diye 36.haftasinda yani onun oncesinde 33 ten beri 1 hafta gerideydi
Allab sag salim kucagimiza almayi nasip etsin sonucta elektronik bir bilgisayar , ne örnekler var tamammen engelli dedikleri ama saglam olan her zaman kalbini temiz tut ve dua et
Öyle tabi basta ilk zamanlar cok stres yaptim üzüldüm ağladım ama sonra bencil olma dedim cok şükür eli ayagi var dedim minyon bi bebek olabilir dedi doktorum korkma dedi icim daha rahat suan sagligi iyi olsunda baska bir şey istemiyorum
Bana da aynisini soylediler minyon dediler , ama ben de eşim de cok uzun degiliz yani benim boyum 1.50 esim 1.60 larda normal yani
Aynen bizde öyleyiz boylar 160larda ondan minyon olabilir sagligi yerinde olsunda
2 3 hafta gibi gerilikler makine hatası da olabilir dedi ama tabiki Rabbim ne demisse o. Yapacak birsey yok zaten kalbimizi ferah tutalım inşallah. Teşekkür ederim hepinize
Canım doğum yaptin mi
Evet yaptim 9 gunluk oldu bebisim cok sukur
Hayırlı olsun gozun aydın iyi misiniz dogum hikayeni görmedim de merak ettim
Paylasmadim henuz yani onu yazacak vakti bulamadim
Benim bu haftaki kontrolumde bacak ve kol kisaligi 3 haftaya cikmis o yuzden senin bebek nasil dogdu merak ettim dowv sendromlu olabilir dediler
Cok sukur normal dogdu canim , sadece kilosu düşük 2.500 kilo doğdu swn kalbini ferah tut insallah sag salim alirsin kucagina bebisini
Amin canim inşallah teşekkür ederim
Boyu ne kadar dogdu
52 cm dogdu
Ooo maşallah sübhanallah