Kokulu akıntı 😕

Son 2 haftadır kötü kokulu akıntı geliyor sebebi nedir yada hamilelikte normal mi? Kendimden midem bulanıyor :face_with_head_bandage:

2 Beğeni

Bende kokulu akıntı oluyordu 12 ci haftamda. doktoru mdüşük riski demişti bana,fitil kullandım 2 güne kesildi kokulu akıntı. Doktoruna bilgi vermelisin bu konuda.

1 Beğeni

Enfeksion kapmış ola bilirsin doktpruna söyle fitil yazar geçmiş olsun.Bide bol bol su tüketmelisiniz

1 Beğeni

Teşekkür ederim :hugs:

1 Beğeni

Teşekkürler bnm de çok ayakta durunca sancım oluyor bnm de düşük riskim var inşallah bir şey olmaz

1 Beğeni

Ben bunu daha önce okumuştum. Gebelikte hastalıklara davetiyemiz daha çok attığı için temizliğimize normalden daha çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.

Bende vajinal yanma oluyordu sık duş aldığımda rahatladığımı hissediyordum :innocent:

1 Beğeni

Bende yoktu ilişkiye girdikten sonra olmaya başladı bı anda galiba ondan kaynaklı

1 Beğeni

@Berfin onu bende fark ediyorum kendimde senin gibi düşüyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Çürük balık gibi kokuyorsa süt kesiği gibi beyaz akıntı varsa mantar olabilir bunlar yoksa hafif bir koku malesef oluyor

1 Beğeni

Kokulu akıntı genelde enfeksiyon belirtisidir. Bence ilerlemeden doktorunuzla iletişime geçiniz

Geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni