Koku hassasiyeti

Merhaba arkadaşlar birşey sorabilirmiyim ben 23 haftalık hamileyim kolanya kokusuna aşırı derecede bir hassasiyetim var uzakta bile olsa o kokuyu alibiliyor ve midem aşırı derecede bulanıyor sebebi nedir acaba yada nasıl geçer

Maalesef böyle hassasiyetler pek geçmiyor. Hamileliğimde yumuşatıcımdan rutubet kokusu aldığım için değiştirmek zorunda kaldım. 5 6 farklı koku denedim. Hepsinde rutubet kokusu alıyordum. Doğurdum ve üstümü giyinirken ay bu ne güzel kokuyor diye pijamama sarıldım :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Hormonlardan bence… ben kolonya ya karşı değilde parfüm… bitiriyo beni dışarı çıktığımda apartmanda bile benden önce parfüm banyosu yapmış biri geçtiyse o binaya giremiyorum :frowning: 12+1im sen 23.haftada hala etkileniyosan benim daha yolum çok uzun :frowning:

Kiz ayni ben kendi kokumda. Bile tiksiniyorum ikinci gebeligim ama buda ayni yumusaticilardan bile igrendik 14 haftadim hala ne bulanti ne tiksinme gecti​:expressionless:

16 bitiyo diyolar bulanti tiksinme ama benim ilk gebeligimde karnim burnumdaydi 6 aylik vardi sanirim hala bulaniyordu hemde cok

Balıkçının önünden ağlayarak ve koşarak geçiyordum. O kalkmayan totom balıkçının önünden fırt diye hızlanıyordu​:sweat_smile::sweat_smile: valla 35’te doğurdum. Doğurana kadar koku hassasiyeti devam etti maalesef. Allah’tan kocamdan tiksinmedim. Öyle olanlar da varmış :sweat_smile:

1 Beğeni

Vardir tabi ya agiz kokusuna iyy neyse allah sabir versin hepimize ben bulanti ilacida kullaniyirum prilam ona ragme. Var yine simdi vitaminler demir ilaci mahvettu midemi safra kesemde yok iyice artti bulanti

Ahaaa bir safrasız daha :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: mide koruyucu sorabilirsin doktoruna. Çok geçmiş olsun :sunflower:

1 Beğeni

İcemezsin dediler ilac koruyucu diger safrasizlarda aynimi sikayetteler vitamin birde kapsul seklinde vermis doktor :expressionless: balik yagida var icinde

Benim de safra kesem yok. Çok yanma olunca gaviscon içiyordum. :woman_shrugging:t2:

He o yanma icin bulantiya ise yaramaz suan yanma yok sukur ama ilerde olacak ozanan icerim

1 Beğeni