Merhabalar konu aslında pek buraya ait değil ama sinir oluyorum artık.
Normaldede etli bir kadinim ama hamilelıkte de dahada kilo aldim. Kocam ikidebir bana. Dombıli,şişko vs diyerek sözde sevıyor yapma dıyorum yinede laftan anlamıyor gülüp gecıyor.
Küçük televizyon uydumuz var neymiş ben kıpırdayınca baglanti kesılıyor. Sonrada seni sevdıgımden sana takılıyorum diyip gecıyor. Konu Buda degil böyle bişeye yapma dıyorsun adam anlamıyor cidiye mı almıyor takmıyormu anlamadım
Canım aslında biz çok alıngan olmuşuz evet demeleri hoş değil ama ne yapalım benim eşimde bana öyle söylüyor ve hatta benim sadece göbeğim var vücudum hala aynı zayıfım hemde ineğim diye seviyor o kadar kilolu değilim dememe rağmen söylüyor ben söylenmeyi bıraktım oda söylenmeyi bıraktı şimdi sesini etmiyorbence sende çok üstünde durma oda anlar zaten zamanla susar
Bence eşinizin böyle hassas olduğunuz bir dönemde fiziğinizle ilgili şaka yapması, hemde sizin bundan rahatsız olduğunuzu bildiği hâlde bunu yapmaya devam etmesi hiç hoş değil… Üstelik bunu sizi sevdiği için yaptığını söylemesi çok manipülatif bir durum..
sevdiğimiz kişiye sevgimizi göstermenin onca yolu var sizi kırmaya hakkı yok.. bu durumdan rahatsız olduğunuzu net bir şekilde ifade edin ve mesafenizi koyun…
Sen bakma hepside aynibrn zayıfım normalde 3gebeligimde aldım kilo öyle aşırı yiyen biride değilim boğazı büyük diyo disardakiler göbeğin yok sanki top var gibi diyorlar normal kilo almiş gibiymisim ama eşim ben yürürken koca göbekli diyor bende gülüyorum kıskanma senin yok demi diyorum bunlar aklincak seviyorlar
Takma kafana canim ben inadna hamilelikden once 20 kq verdim kocam bana soyledi niye yapiyorsun diyet yapma saliqnda sorun olacaq dediyi gibde oldu saliqmda cok sorun oldu diyeti birakdim hamile kaldim wimdi 13kq aldim hic kafama takmiyorum hic kimseyi o ne der bu ne der onemli olan bebiwim iyi olsun ben kendimi boyle seviyorum bu bana yeter
Ya bende öyle diyorum güzel söz olunca söylemiyon ama böyle kaba sözleri nasılda hemen söylüyorsun demi diyorum hiç tık yok sende ona takıl ben öyle yapıyorum seninki kaç aylık diyorum
Benim kocamin yapdikladinj desem boşan dersin karnımı bile elini sürmüyor bebek diyil karnın yagli falan diyor yemek yeme kilo alma diyor bebekden öncede böyleydi ama şişman biride deyilim 57 kiloydum evlenince sora 60 oldum 64 hamile qaldim 22 haftamdayin 68 oldum yoruluyorum uzanınca anca yatıyorsun diyor kaynanamla yaşadığım için her şey benim üzerimde bazen o kadar bıkıyorum ki ağlama geliyor yinede umurunda olmuyor
Kiz okurken sinir krizi gecirdim, kaynan gil destek omuyorlar mi sana?
Benim kaynana türkiyede yasiyor ama bi dili var mübarek buralara yetiyor.
Benim kocamin da kilo takintisi var bu yüzden de çok tartisirz
benim eşimde aynı 50 kilodan hamile kaldım 70 ustuyum basenim kalçam yokturdu ilk defa oldu tuluk turpum diyor koca ayicigim diyor severken tam tersi hoşuma gidiyor eminim ki gözüne çirkin gözüksem onu çirkin bir şekilde dile getirir bence sende takılma
Bence takma evet senin için hoş olamayabilir benimde doğumdan kalma göbeğim var tutup göbekli diyor ama takmıyorum tabiki kilo vermek istiyorum ama eşim için değil kendimi daha iyi hissetmek için zamanla verilir kilo takma kafana he de geç