Kocaeli şehir Hastanesi'ne giden varmı

Kocaeli şehir hastanesine giden varmı ayrıntılı ultrason nasıl sıra alıyoruz

2 Beğeni

@kocaeli-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

2 Beğeni

Merhabalar canım Kocaeli şehir hastanesinde detaylı ultrason sırası almak için sabah erkenden gidip orada sıraya giriyorsun numara vs almadan ama ne zaman gidip sıra alacağın konusunda sorman gerekiyor çünkü detaylı ultrason randevusu 1 aylık açılıyor, mesela Mart ayına randevu oluşturmak için Şubat 1i 2si gibi gelin diyorlar yani detaylı ultrason randevusu almak için ne zaman geleyim diye sorman gerek o günde çok erken gidersen ön sıraya girersin. Ben şuan 39 haftalık hamileyim ben detaylı ultrason randevusu alırken sistemi bı şekildeydi şuan değişmişmidir bilemiyorum

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bende ikili test için sıra almıştım vazgeçtim ama yaptirmayacagim 11 haftayim şuan.ikili test yaptırmayan ayrintuli ultrason yaptiramiyor diye bişe duydum doğrumu

1 Beğeni

Yok öyle birşey söz konusu değil ama fikrimi sorarsan ikili tarama testi yaptırmanı öneririm yani herşey Allah’tan tabiki ama Allah korusun birşey çıktığında en azından erken dönemde müdahale edilebilir

Doktorum müdahale edilemez aldırabilirsin dedi o yuzden benimde aldırma düşüncem yok Allah korusun öyle bişe olsada

Anladım siz bilirsiniz tabi benim doktorumda bir sıkıntı çıkarsa hafifletilebilir ya da ona göre takip edilir demişti o yüzden bilgilendirmek istedim :smiling_face:

1 Beğeni