Merhaba sevgili arkadaşlar şuan doğuda görev için bulunuyoruz ama doğuma ailemin yanına gideceğim şuan 30 haftalık izmitte (özel)hastane ve doktor önerileriniz varmıdır şimdiden teşekkür ederim
Ben İzmit’te akademi hastanesi mehriban zeynaliye gidiyorum memnunum kendisinden
Akademi hastanesinde bir dr daha söylemişti hastane olarak nasıl acaba gelince gideceğim büyük ihtimalle ama ön bilgi iyi olur
Hastane olarak bence iyi kuzenimin eşide orda doğum yaptı oda memnundu onun dokturuda Nuri beydi oda eski doktorlardan ama ben doğumumu şehir hastanesinde yapıcam için akademiye gitmeyi bıraktım
Merhaba bende İzmitte konak hastanesi doç.dr Bahar Astepeye gidiyorum. Gayet memnunum kendisinden. Aynı hatanede Erkan bey ve Firdevs hanım var arkadaşlarım da onlarda doğum yaptı onlarda memnun. Bir arkadaşım akedemi hastanesi Lütfiye unlude doğurdu oda memnun yani bilemiyorum tabi tercih meselesi. Bir kişiye uygun olan doktor başka birine sıcak gelmeyebilir ama bunlar duyduğum iyi doktorlar kendi doktorumuda paylaştım saglikla kavuşmak dileğiyle inşallah
Cok teşekkür ederim
Rica ederim