Merhaba Arkadaşlar Kocaeli de Detaylı Ultrason Yaptıran Anneler var mı ?
Akademi hastanesinde yaptırdjm
Fiyati yüksek mi ? Ve doktor iyi mi ?
Fiyat olarak eşim özel sigorta bacım 165 tl muayene ücreti dışında h para vermedik . Doktorum iyi nuri hüseyinoğlu
Eray çalıskan diye bi profösörde yaptrdım özel muaynanesi var güzeldi zam gelmediyse fiyatı 3.500 tlydi
Akademi Hastanesi nerede ?Ben körfez de oturuyorum.
Hım o başiskelede canım. Körfeze baya uzak
Bende korfezde oturuyorum baya o sira arastirmistim sehir hastanesi yaptiriyordu ama randevuyu en az 1 ay once den alman gerekiyordu benim de gecmisti surem bende istanbula gidip yaptırdım fiyat olarak da uygundu 1700 liraydi
@kocaeli-anneleri siz nerede yaptırdınız?
Ben istanbul da yaptirdim ozel cihan tip merkezinde pendik kaynarca da
Cunku kocaelinde yaptiran ozeller cok uzak istanbul da da annemler oturdugu icin orda yaptirip onlarda kalmistik esim ile
Cnm ben darica eğitim ve araştırma hastanesi de yaptım yani devlete oyuden bi bilgim yok
Bende yarın detaylı ultrasona gireceğim Gölcük medar hastanesinde İzzet Şahin doktor adı ücret en son 2.750imiş ama şuan ne kadar bilemiyorum yarın göreceğim
Bende Gölcük’te otryom sehir hastanesinde yaptim
Ben konak hastanesinde yaptırdım. Saglik sigortamız vardı ama karşılamıyor detaylı ultrasonu. 3000 tl ye yaptırmıştık
Hangi hastane peki ?
Randevu nasıl alabilirim şehir hastanesine? Hangi bölüme ?
Yuz yuze randevu veriyor gidip hastane den alman lazim
Yaptırmadım gerek yok bence ama arkadaşım konak hastanesinde yaptırdı fiyatını bilmiyor m
Umuttepe’de yaptırdım daha dün yasemin doğana memnun kaldım