Klinikte detaylı ultrason fiyatları

Merhaba hanımlar. 19 haftalık hamileyim doktorum devlet hastanelerinde detaylı ultrason yapılmıyor dedi o yüzden kliniğe gitmemi istedi. Fiyatları ne kadar oluyor ortalama İstanbul’da yaşıyorum bildiğiniz bir yer var mı

Şehir hastanelerinde yapılıyor

Her devlet hastanesinde perinataloji yok, perinataloji bakıyor detaylı taramaya. Perinataloji olan hastaneye gitmek için de kadın doğum doktorunun yeşil alan açması gerekiyor. O yeşil alan açmadan perinatalojiye randevu alamıyorsunuz. Ama devlet hastanesinde doktor sayısı kısıtlı olduğu için riskli bir durum yoksa perinatalojiye almadıkalrını duydum. Özel kliniklerde de fiyatlar değişiyor. Adanada yaşıyorum 4 bin tl verdim ben klinikte. 7 bin tlye kadar çıkıyordu fiyatlar

Adanada hangi klinige gittiniz memnun kaldiniz mi

Bende adana da detaylı ultrason yana şehir hastanesine gittim ezgi Turgut var kadın doğum uzmanına yeşil alan açtır ordan randevu bulup git zaten 24 haftaya kadar zamanın var

ben üsküdarda 4.500 civarı bir fiyat ödedim aralık sonunda

Hakan kalaycı’yı önermişti doktorum. Birkaç isim daha verdi ama en uygun fiyatı Hakan hoca vermişti. Memnun kaldık biz

Ben zeki şahinoğluna gideceğim Kadıköy de 4500 lira fiyatı. İstanbul’da devlet hastanesine gitmek zor haftalar öncesinden ayarlamak gerekiyor onu