Tatlış anneler moralim çok bozuldu çok korktum… Bugun doktora gittim sırtı oluşmamış gibi gözüküyor birde alttan bakıcam dedi. Baktı bir şeyi yok sağlıklı dedi ama ben hala psikolojik olarak kendime gelemedim böyle bir sorun yaşayan oldumu ![]()
Alttan baktığında bir sorun yok demiş ya rahat ol. Henüz çok yeni ise karından ultrason ile gözükmeyebilir
Böyle bir sorun yaşamadım başka bir problem yaşadım ben de olumsuz şeyleri duyunca bir korku kapladı içimi ve sorun yokmuş denmesine rağmen o korkuyu bir süre atamadım içimden ama bir süre sonra tam anlamıyla olmasa da geçiyor. Doktor da çok şükür sağlıklı demiş ona odaklan senin duygularını bebiş de hissediyor o yüzden hem kendin için hemde onun için daha iyi hissetmeye çalış ![]()
Ne dengesiz doktorlar var valla emin olmadan ne konusuyorsa zaten havadan nem kapıyoruz içini ferah tut doktor gormus iyi demis cok evham yaparsan tekrar farklı doktora gidebilirsin acillerde daha iyi bakıyorlar onu gördum özele gidiyorsan 1 kontrol hakkin vardir tekrar git icin ferahlasin
Kızlar çok teşekkür ederim![]()
güzel yazılarınız için. 10+5 özele gidiyorum haftaya tekrar gidicem cinsiyetini söylicek. Duyduğumdan beridir aklımdam çıkartamadım sizlerede sormak istedim ![]()
Sırtı oluşmamış nedir ya, tıpta baska adı yokmu doktor diyeydin. Ay sinirim bozuldu. Insan bi emin olur aonra söyler hastasina
Kimse bizim psikolojimizi düşünmüyor
Kesinlikle öyle bu saat oldu hala etkisindeyim. Doktorlar aslında bizim psikolojik durumumuzu biliyor ama hiç düşünmüyorlar ![]()
Ahhhh bu ozel
hastaneler yokmu testler yapip para almak icin her seyi yaparlar olur olmadık seyler söylerler guvenme fazla onlara sirti oluşmamış diye bisey yok icini ferah tut baska bi doktora git Allah büyüktür ![]()
![]()
Ya doktorlar genellememi böyle bilmiyorum ilk gebeliğimde oglumun kafasında yani arkasında delik var dediler özele gidiyordum beni araştırma ya sevk ettiler profösörler baktı geniş çaplı ultrason sonrası emara girdim hepsinde yuvarlak delik gözüküyordu amniyosentez yaptılar sıvı aldılar eğerki zihinsel engelli olursa en fazla 16 yaşına kadar yaşar dediler ona göre sonlandırcaklardı çok sükür hiç bir sorun çıkmadı. Ve o delik gibi gözüken şey benmiş yani büyüklerimizin adıylada çilek beni oğlum dünyaya gelene kadar bende psikoloji kalmamıştı. Şimdide böyle olunca sonuçta çok sükür sağlikli dedi ama oğlum da yaşadığım durum aklıma gelip kötü oldum