Kizlarrrrr ben Doğurdum

40+0 hataneyr gittim hiçbir belirtim yoktu ama doktor muayenesinde açılma olduğunu gördü ve sonrasında bana suni sancı vererek doğumu başladı 2 saat içerisinde de kızımı kucağıma aldım darısı İnşallah tüm buradaki hamislerin başına

Yaaa çok güzel, sağlıkla kavusmussunuz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bizde 38 haftalık bugün, inşallah bizede nasip olur :heart:

Maşallah ne güzel rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Tebrik ederim :cherry_blossom: bebişiniz ve lohusalığınız hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum :sparkling_heart:

@Asellina.sefa doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::bouquet: seni #MUCİZEBEBEK uygulamasına bekliyoruz :partying_face:

Hey maşallah, benim annem de aynı bu şekilde günü geçince meraktan gitmiş, açılması olunca iki saatte suniyle doğurmuş. Bu süreçte neler yaptınız acaba. Tavsiye ettiğiniz hareketler, besinler vs var mı?

Bende artık doğurmak istiyorum böyle görünce o kadar özeniyorumki gözüne aydın olsun canım

Sorma bende gerçekten :pleading_face:

Kaç haftalık oldun canım sen

Ay bu istek bende de var yeto artıkk vuslat olsun​:joy:

Hem doğsun diye gün sayıyorum hem korkuyorum karaman karışık doğuranlar da çok özeniyorum​:grinning_face_with_smiling_eyes::smiling_face:

Aynı bende öyleyim işte biran önce doğsun diyorum sonra da çok korkuyorum ama doğuranlar ı görünce Allah’ım diyorum bana da nasip et karman Çorman doygular içerisindeyim yaa​:joy::joy:

Hayırlı olsun canım saglıkla büyüsün minik :heart: vallaha artık bende dogurmak ıstıyorum 41 haftalık olduk ama niyetı yok ne sancım var ne nişanim düadü hastaneye gıdıp gelıyoz kontrolere doktor hala beklıyecez dedı persembeye tekrardan randevü verdıler

Hayırlı olsunn​:heart::heart::heart: