Dün akşam 39+3’le geldik ben doğurdum çok şükür darısı başınıza inşallah
evde normal sancımı çektim ılık banyo yaptm ilk önce kahverengi bir leke gördüm daha sonra sırtım karnım her beş dakika arayla ağrımaya başladı doğum sancım başladı hastaneye gittim gittiğimde 5 cm açılmam vardı ve oradada 4 5 saat sancı çektim ondan sonra doğuma alındım ve sakin bir şekilde bağırmayarak ikinmaya başladım çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım oldu korkulacak hiçbir şey yok kendiniz sakin olun kendiniz kendinize moral olun doğum sonrasını düşünün Allah’ın izniyle iyi geçecek sabırlı metanetli olun ve eminim ki güzel geçecek
Saglikla buyut cnm inşallah bnmde oyle geceer cok korkuyorum
Amin canım inşallah çok sağol Allah razı olsun dilerim seninde güzel geçer inşallah
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla buyutmeni nasip etsin
Sağolun teşekkürler
Amin Allah razı olsun inşallah
Maşallah, gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün birşey sormak istiyorum, doğumu kolaylaştırmak için önceki haftalarda özelikle birşeyler yaptınız mı?
Hurma yedim bol bol yürüyüş yaptım valla
Çok sağolun bu arada Allah razı olsun
Maşallah geçmiş olsun güle güle sağlıkla büyütün
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Buyle güzel doğum hikayeleri duydum zaman gerçekten kendime geliyorum uyle kutu doğum hikayeleri duyorum moralim çok bozuluyor hem sezarya hem normal doğuma korkar oldum
Hayırlı olsun canım, analı babalı büyüsün inşallah Bebek takibi için Mucize Bebek uygulamasına beklerim.
Bende valla ya bilemiyorum
Sağolun Allah razı olsun
Sağol canım Allah razı olsun inşallah
Korkulacak hiçbir şey yok canım Allah’a şükür Rabb’im öyle yardım ediyor ki sadece doğumdan sonra ki halinizi düşünün kucağınıza aldığınız da herşeyi unutuyorsunuz çok güzel bir duygu
Canım duyumlar insanı korkutuyor ve duygusal olarak etkileniyoruz
Haklısın canım ama napalım zorda olsa hep olumluyu düşünmeliyiz dilerim hepinizin doğumu çok güzel gerçekleşir bir avazda gelir inşallah bebişleriniz