Kızlarr kızım geliyorr 🩷

11 haftalıkken ikili taramaya gitmiştim kız gibi dedi net birşey söylemiyorum dedi sonra bugün tekrar gittik %90 kız gibi dedi çokta net konuşmuyor ama böyle yaşayıp cinsiyet degişikliggi yaşan oldumu 15+3 haftalıgız

Sağlıklı şekilde gelir inşaAllah​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Ay ne guzel :smiling_face_with_three_hearts: banada kesin degil dedi sonra gittik bu sefer kesin esya almak istersen al dedi gonlunden ne geciyor senin beb kiz olcagini daha hamile olmadan hissediyordum benim kizim olhcak diye sende oyle bir duygu oldu mu

Ben erkek hisetim ama kız dedi tamda netlik vermiyor doktor

Benimde erkek dedi yuzde seksen iki gun once gittim 18. Haftada kiz dedi​:sweat_smile: kesin

Benim oldu erkekti simdi 18 deyiz kiz dedi kesin

Sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım benim :blossom:

1 Beğeni

@Havva1 merhaba evet cinsiyet tahmini değişebiliyor ama size hem ikili testte hemde bu kontrolünüz de kız demiş, ama hep dediğimiz gibi önce sağlık :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :blush: Sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah :melting_face::purple_heart:

1 Beğeni

Ayy bende bugun ikiliye gittim banada cikinti yok ikili sonucunu getirdiginde tekrar bakarim dedi ama ultrasyonda kiz gbi solda bebek ve asagida yani bende kiz olduğunu dusunuyorum hayirlisiyla saglikli alalim kucaklarimiza

1 Beğeni

Tabiki önceligimiz sağlıklı olmaları çok şükür testimiz temiz çıktı durumuda iyi :smiling_face_with_three_hearts:

Banada yüksek ihtimalle erkek demişlerdi 15te, 18de kız olduğunu öğrendim :hatching_chick: yine de hazırlık yapma bence kesin söylediklerinde bile bazen yanılabiliyorlar. Sağlıkla gelsin :heart: