Kızlarmi erken doguyo erkekler mi ?🤔

Merak ediyorum cevremde kizlar erken doguyo diyende var tm tersi diyende oyle birssy söz konusu mu acaba ?

1 Beğeni

Bnde ilk kız doguracagim icin merak ettim acaba dedim sayılı gunler kaldi takip ediyorum heyecanla hurafe murafe ama bi yanimizda inanmak istiyo gibi :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin InşAllah temennimiz saglik tabi cnm .evetya heyecsnliyim ki sorma nasil bisey olacak kime benziycek eşimle cok konuşuyoruz bublari merak ediyoruz cok harekstli bi bebek karnimi icerden yirtiyo sanki resmen :sweat_smile:

1 Beğeni

Sizin kac haftalik cnm arada bnmde hic harrket etmiyo bazende kipir kıpır karnimin ici resmen aciyi eşime diyorum yırttı bnce :sweat_smile:etlerimi neyse disardan yirtilma çatlak hicbisey yok oda iyi enazindan​:sweat_smile:

1 Beğeni

Him bizdeen kucuksunuz biz 37+3 gunluguz .oyy onlara deger cnm

1 Beğeni

Ya oylrmi olmuyomuş yaramazs bk sen​:smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile:

1 Beğeni

Ne kadar doğru bilemem ama genelde çevremde öyle oluyor bende mesela ilk oğlumda 41. Haftada suni sancıyla doğrudum gelmiyordu yoksa :smile: bu bebişim de erkek bu ne zaman gelir bilemiyorum artık ama 3 ay önce komşum doğum yaptı kız 38. Haftada doğdu bebiş o yüzden bende inanmıyor değilim kendime de üzülüyorum tabi umarım sağ salim en güzel zamanda gelir bebişler :smiling_face_with_three_hearts:

Benim kizim 42 haftalik dogdu hatta hataneye gitmesem 43 u gorurduk heralde :grin:

1 Beğeni

Oglum 3 hafta erken dogdu

1 Beğeni

Kız için eksik etek derler erken gelir derler ama etrafıma baktığım zaman kızlar hep geç geliyor erkekler çok erken geliyor :woman_shrugging:t3:

1 Beğeni

Evet bakalim teyzesi cok az ksldi sağlıkla grlsin InşAllah sizinde bnmde​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ya bakalim bnm nezaman paşa ginlu ister gelmeye. Sağolun ALLAH razı olsun temrnimiz o sağlıkla grlsin hrpimizinki​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

2 kizim da 42ci hafta da geldiler :smiling_face_with_three_hearts:simdi yine hamileyim bakalim oglum ne zmn gelmek isteyecek :smiling_face_with_three_hearts:

Bende 9 ay 10 gün de doğmuşum abimde 9 ay 10 günde doğmuş. Ancak erkekler gelişimini daha geç tamamlar derler kızlar erkeklere göre 10 gün erken gelirmiş :woman_shrugging:t3: