İlk hamilelikte çok kötü geçti mide bulantısı yemek yememe karin ağrısı bu ikinci gebelik te ilk gibi değilim her hamilelik farklimi yoksa cinayete goremi
İlki erkek ti Bende ilk gebeliğimde artık resmen neredeyse ölümü arzuluyordum Allah affetsin çok kötü kusma miğde bulantıları çektim ikinciye gebeyim oda erkek ama bunda neredeyse zerre miğde bulantıları çekmedim aynı şeyleri karartmişim yiyemiyorum et gibi şeyler ama dediğim gibi hiç miğde bulantıları çekmedim cinsiyetle bir ilgisi yok yani
Tabiki farklı canim 2 hamiellik geçirdim 3. Hamileyim oğlumda su icsem zehir oluyodu afedersin ama arabaya minibüslere taksilere kusmuslugum var lokantaların restoranların önünden gecemezdim asla mutfakta yemek pisiremezdim ve bu durum dogurana kadar devam etti kızımda 12.haftaya kadar yemekten sonra hafif bulantılarım oluyodu ama rahatsız etmiyordu beni 12. Haftadan sonra tamamen geçti şimdiki hamileliğimde karnım olmasa hamile olduğumu unutuyorum ne bulantı ne kusma hicc bir belirtim olmadı 2. Aya kadar hamile olduğumu bile fark etmedim yani deme o ki hepsi aynı olucak diye bir şey yok canım annem derki her hamilellik bir sır çekermis
Bir sır çekerim iş ne demek istemiş acaba
Yani demek istiyoki her hamileleigin farklı bir süreci olur hepsi birbirine benzemez
Sen Allahtan sağlıklı bir erkek istiyorsun bnde sağlıklı bir kız istiyorum rabbim gönlümüzr göre versin öğrenince muhakkak yaz merak ettim ben 3 kasım da detaylıya gircem artık o vakit öğrenirim inşAllah sağlıklı bi kız bebiş olur seninkine erkrk bebiş olur İNŞALLAH
İnşallah canım vala özel hastane de 15 haftalık kız demişti tabi Allah’ın vergisi ama istiyorum kızımın erkek kardeşi olsun inşallah Allah gönlümüze göre versin inşallah bende cumaya devlete gidicem 20 haftalıgim şuan bakalım o ne diyicek SONRA burda yazarım sana
Kaç haftalık sin burada
İnşAllah canım
19 +5 haftalık Ama gizliyo da kndini
Sağlık lla al kucağına
Amin hepimiz inşAllah canım