Kızlar yenidoğan ünitesi olmayan hastane

Merhabalar güzel annişler 29+3 olduk uzun zamandır doğum için istanbulda hastane arıyordum, fiyatlar çok uçuk hemde çok maalesef. Bir hastane buldum yeni hayat tıp merkezi çalışanlar çok çok iyi ilgili doktorumda çok iyi özel hastane tertemiz odaları ws kontrol ettim fiyatı da uygun ama yenidoğan yoğun bakıımı yokmuş sizce sorun yaratır mı bu bütçeme göre en iyi hastane burası ama o durum beni endişelendiriyor

1 Beğeni

Canım biraz bütçe biraz da tercih meselesi. Benim biraz sıkıntılarım olduğu için yenidoğan yoğun bakımlı hastane tercih ettim. İnşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın.

İstanbul kiracta olan yeni hayat hastanesimi? Bnde orda doğum yapmıştım O zaman ozel reyap hastanesi adi bu yenidoğan skandalina girmemisti onunla anlasmaliydi hatta bebeğim kuveze girmesi lazimdi oraya gönderdiler Sonrasinda bu olay patlak verdi.. Ama yenihayat hastanesi dogum olarak ve doktor olarak bi sknti yasamadim gayet iyiydi

Sahsen oraya gideceğine araştırma hastanesi olarak baska yere gitsen daha iyi kuvezde var