Uyuyup uyandım etraf aydınlıktı kapının kenarında bana gülen bir erkek çocuk gördüm uyku halinde değildim kafayı mı yiyorum bilmiyorum ilk kez yaşadım . Yaşayan var mı cinsiyeti öğrendim herkes değişecek erkek olacak vs diyor acaba ondan mı gördüm böyle bişey bilmiyorum çok garipti. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilmiyorum ama Yine dua etmeyi ihmal etmeyin kendinizi dr bir okuyun
Çok şükür duasiz eve girip çıkmıyorum her an dilimde ilk kez böyle oldu bende bir tuhaf oldum eşimde evde yok malesef geç geliyor
Gönlünüzdeki hakkınızfa hayırlı olan olur umarım
Amin inşallah teşekkür ederim
Zaten rüya değildi ki uyaniktim baya 15 20 sn baktım bana gülümsüyordu uyku sersemi bile değildim yani garip bişey ben erkek istemiyorum zaten hayırlısı tabiki ama çok şükür kız olacak dendi sadece bunu görmemn sebebi acaba çevreden duyduklarımdan dolayı psikolojik mi yoksa delirmeye mi başladım merak ettim ya da hamilelikte olan normal bişey mi belki benim gibi yaşayan vardır dedim
Kan değerlerini bi ölçtür düşmesi durumunda olabilir halisünasyon tarzı şeyler
Kansızlık var zaten anemi boyutunda ilaç da kullanıyorum ama çok şükür o günden sonra bir daha olmadı baya korkmstum
Bence psikoloğa gidip yaşadığınız bu durumu anlatın. Normal bir durum gibi gelmedi bana
Biraz durumu gözlemleyecem o günden sonra daha olmadı çünkü gebelikle alakalı büyük ihtimalle olursa gitmeyi düşünüyorum
Psikolojik sorunlariniz olabilir mi benim var çünkü
1 ay oldu doğum yaptım bebeğim erkek ve aynı gördüğüm gibi doğdu bazen insanlara malum olurmus ya sanırım benimki de öyle oldu içime ne doğsa çıkardı canım ne isterse hiç beklenmedik yerden gelirdi yerdim vs