Siz kacinci haftadasiniz neler aldiniz bebeginize cinsiyet ne sohbet edelim birazcık
36+5teyim, erkek bebiş olucak, her şeyi hazır bi kendisi eksik, beyefendiyi bekliyoruz bakalım hayırlısıyla az kaldı ![]()
![]()
Bende 33. Haftadayım bu hafta odasını kuracağız sonra kıyafetlerini yıkayıp hazırlayacağım
onun dışında her şeyi hazır ![]()
39 . Haftadayız, bizim kızın gelmeye hiç niyeti yok, kız bebiş olunca her gördüğümüzü aldık neredeyse
her şey hazır kendisi yok
Sağlıkla gelsin inşallah
bide kız lar erken doğar diyolar sağlıkla gelsin inşallah
Ben daha alisverisi bile tamamlayamadim eşim bu ayın 24 unde gelicek inşallah o zmn tamamliycam sonrada utuleyip yerlestirmesi kalır
İnşallah bekleyen herkesi Allah sağlıcakla kavuştursun, kucağına almayı nasip etsin ![]()
![]()
Amin inşallah ![]()
Sağlıkla gelsin inşallah ![]()
![]()
30 a giriyoruz tek tük bişeyler aldık henüz tamamlamadık ![]()
erkek bebiş olcak inşallah
Ben 34 haftada az çok birşeyler aldım hastane cantam da hazır değil zamanla olur inşallah saglikla gelsin bebislerimiz![]()
Son 11 gun ama oğlumun gelmeye niyeti yok gibi. 36 haftaya kadar erken dogacak riskiyle doktorum göz açtırmıyordu şimdi de soylenen tarihten bile gec olabilir diyor ya ben neler cektim bu hamilelikten![]()
![]()
Öncelikli olarak çantanızı hazırlamaya çalışın, bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor ![]()
Cantayi fln alicam herkes bu aldiklarin yeter diyo ama bana yeterli gelmiyo besigi arabasi fln kaldı
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Evet kız bebişler erken doğar diyorlar ama bizde tık yok
egzersiz hurma, ne yaptıysam sancım bile yok
bakalim bizimki kacinci haftada gelcek
31+2 olduk sağ salim kavuşalım hepimiz
38+6 olduk tüm hazırlıklar tamam ama kızımın gelmeye niyeti yok gibi
kızlar erken doğar dediler ama bizimki vaktini bekleyecek sanırım ![]()