Kızlar yardımcı olurmusunuz

Düşükten sonra ne zmn sürede hamile kalınır

Kuzum rahim temizlendiği için hemen de kalınabilir ama sizin tercihinize de bağlı en az 1 adet görüp sonradan denerseniz sizin için daha iyi olur.

Teşekkür ederim

Ne demek. Ben de bir kere bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim gönlüne göre versin :hibiscus:

Amin inşallah cümlemizin

Kanamalı düşükse 1 adet geçtikten sonra diyorlar ama 3 ay sonra daha sağlıklı oluyor hem vücut olarak hem psikolojik olarak daha rahat geçer bu süreç

Evt kanamalı düşük yapıyorum hem sancım hem kanamam gün geçtikçe artıyor öldürüyor beni

Benim doktorum 3 ay bekletmişti. Kanamalı düşüklerde rahim duvarı inceliyomus. Sonrasında bebek düşündüğümüz zamanda sağlıklı mıyım diye muayene oldum rahim ve yumurtalıklara baktırdım. Hormon testi yaptırdım. Doktoruma bebek planladıgımı düşünerek muayene oldum ve folik asit baslattı gebelik düşünen her kadına veriliyor biliyosunuzdur. Tavsiyemdir sağlıgınıza kavusup bebek istediğinizde jinekolojik muayeneden gecin derim. Bizler önlem alıyoruz gerisi takdiri ilahi

Özel doktor mu devlet hastanesi doktorumu ben öyle şeyleri devlet doktorlardan çekiniyorum daa

Size kalmıs güvenerek gittiğiniz bir doktorunuz varsa devam edebilirsiniz.

Malesef yok

Daha önce muane olduğumda bana demisti rahim duvarın geniş diye neden olmuş olabilir ne yapmamm lazim

Rahim duvarın ince demisti

Bilmiyorum o kadar detaylı. Bende çok kanamaya bağlı olarak incelmişti sonrasında düzelmişti. Rahim duvarın inceyse o bile düşüğü tetikler. Siz en iyisi bu süreci atlattıktan sonra bi ara doktorunuza gidip gerekli muayene ve tetkiklerinizi olun bebek planınız oldugunu söyleyin ki sağlıgınız bebek için elverişli oldıgunda rabbim nasip eder insallah :palms_up_together:t2:

İnşallah cumlemizin

Doktora gidersen kürtaj yaptirtabilirsin ağrısı olmuyor o zaman ben çok ağrı çektim yaptirmadigima pişman olmuştum

Kürtaj da tehlikeli diye biliyorum

Ben ilk gebeligimde zorunlu kürtaj oldum kanamam olmadı çocuğun kalp atışı yoktu 2. De de kanamalı düşük yaptım kürtajdan da bir zarar görmedim duymadım da açıkcası 3. Hamileliğim sağlıklı oldu çok şükür bebeğimi kucağıma aldım

2 düşüğüm oldu canim 9. Haftada ikisi de kalp atisi duyulmustu ikisinin de. Ilkinde kalbi durdugunu ogrenince kürtajdan korktum ilac verdi metiler diye onu içtim 1 hafta sonra evde düşük yaptim cok zordu tüm kese geldi sonrasi da parca seklinde uzun bir sure çektim agriyi da kanamayı da. Ikincide kalbi yine durunca ayni seyleri yasamayi göze alamadim kürtaj oldum cok rahat oldu. Bu arada kendini ne zman hazir hissedersen o zman düşün ama oncesinde 1 regl geçsin aradan ve vitamin degerlerine baktir o zmana kadar da folik asit kullanmaya başla derim. Doktorumun önerileri bunlardı . Üzülme demek dile kolay ama demek ki saglikli degilmis diyelim Allah kalbine göre versin inşallah tez zamanda :pray:

Ben keseyi görmedim düşük yapiyosun dediler bana hiç kurtajdanda bahsetmediler olucaksin diye bişey söylemediler benim hala da ağrım aşırı derecede var ve parça parça geliyo gün geçtikçe de artiyo [/quote]