Kızlar gebelikte hangi tüy dökücü Krem kullanıyorsunuz ağda yapamıyorum gebelikte korkuyorum bir önerimiz varmı
Hamileyken tüy dökücü önerilmiyor, jilet en güvenlisi ![]()
![]()
Jilet kullanamıyorum ya bide çok erken çıkartıyor diyorlar kararsız kaldım
Evet maalesef kökten almadığı için hızlı çıkıyor, tüy dökücüler de çok fazla kimyasal içerdiği için önerilmiyor hem cilt hassas oluyor hem de emilim risk oluşturabiliyor, gebelikte en sağlıklısı jiletmiş ben de araştırmalarım sonucunda jilet kullanmaya başladım ![]()
![]()
Anladım canım teşekkür ederim bilgin için kullanırım o zaman
Ben epilasyon aleti kullanıyorum kökten aldığı için de geç uzuyo
Ben ağda kullanıyorum, çok rahat oluyor uzun süre ihtiyaç olmuyor çünkü tekrarlamaya. Tüy dökücü kremler kimyasal içerikli olduğundan riskli olabilir bence kullanmayın derim. Hem jiletle aynı jilette yüzeysel kısaltıyor tüy dökücü de..
Hamilelikte kullanılması yasak diye biliyorum zararlı diye duydum
Ağda yapıyordum kendim evde şuan yapamıyorum zorlanıyorum kuaförde çok uzak gidemiyorum dediğiniz gibi jilet çok çabuk çıkarıyor
Tüy dokucu kremler iyi diyil lazer desen heyacan var en iysi jilet ben hamile kaldikdan sonra lazeri birakdim mecburen jilet kulandim
Bende en iyisi jilet kullanırım doğumdan sonra yine lazare giderim ne yapalım mecbur
Evet en guzeli ve saliklisi o
valla canm gebelik öncesi lazer seanslarımı tamamlamıştm rahattım, gebe kaldıktan sonra tüylerim yine çıkmaya başladı hormonsal olduğunu söyledi doktorum yani bişi fayda etmiyor jilete devam. Doğuma yakın krem kullanmayı düşünüyorum dikkatli bi şekilde jiletle mümkün olmuyor karın büyüdükçe.
Canım aynanın karşısına geçip yapabilirsin elbise dolabımın kapağı Aynalı sende varsa doğuma kadar öyle alabilirsin
evt olabilir, denerim teşekkr ederm
ben de jilet kullanıyorum ama epilasyon aletleri var jilet mantığıyla kesiyor kökten almıyor ama jilete kıyasla daha derin kesip daha pürüzsüz yapıyor. bunları inceleyebilirsin belki
Nerde satılıyor yâda ne diyip alacam epilatör mü dediğiniz acaba