Kızlar yardımcı olur musunuz başına gelen var mı

7 haftalık gebeliğim var yanlişlikla toplu iğne yuttum çocuğa zararı yokmuş ama korkuyorum doktorlar gebelik olduğu için bir şey yapamayız diyorlar

Bildiğimiz toplu iğne mi gitinimi doktora sen ve bebeğin riske koyma lütfen nasıl yuttun

Bence doktora gidin önemli olmadığını kim söyledi vücuda dışardan yabanci cisim girmis

eşarbımı yaparken oldu bende anlayamadım nasıl olduğunu ama doktorlar da bir şey yapmıyor çocuk olduğu için çok hastaneye gittim

Doktora gittiğimde tekrardan gönderiyorlar beni bir şey olmaz diyip gülüyorlar öyle iğne yuttum diyince

1 Beğeni

Ay canm benim inşAllah birşey olmaz benimde az kalsn geçenlerde başıma geliyodu tesettürün iğnesini ağzımda tutuyodum yalnışlıkla gidicekti dikkat et böyle şeylere sizin oradaki doktorlarda nasıl rahatlar öyle tabi kendi canlarl değil diye boşver diyolar ultrasonda baksınlar

Geri göderiyorlar böyle durumda bakamayız diye

1 Beğeni

Peki kendinizde bir ağrı falan yok dimi iyi misiniz? Kontrole gidin en azından bebek için ağrınız yoksa merak etmeyin inşAllah hiçbirşey olmaz ama içiniz rahat olsun diye bi gidin derim​:two_hearts:

Ağrım yok şükür bebek de iyiymiş teşekkürler :blush:

1 Beğeni

Ne güzel canm senin adına sevindim​:smiling_face_with_three_hearts: bebek iyiyse sorun yok için rahat olsun endişe etme

1 Beğeni