Kızlar Yardım 😟

Kızlar merhaba 14 temmuz da kan değerim bta hcg 2079 şu an tahminen kaç haftalık hamile oluyorum? 2 doktora gittim biri diyor 35 haftalık diğeri diyor 33 haftalık lütfen yardım edin erken doğsun istemiyorum çünkü diğer oğlumda zamanı geldi diyip 6.5 aylık doğum yaptırdılar yoğun bakıma alındı hava basıncı yüzünden bağırsaklarını patlattılar 2 sene bağırsakları dişarda yaşadı. Çok korkuyorum hemde çok psikolojik olarak çöktüm…

Benim son adet tarihim 6 eylül şuan 18 haftalık olduk, sizinkine bakınca 29 30 haftalık falansınız galiba, tabi doktorlar daha iyi bilir, içiniz rahat değilse Bi kaç doktora gidin Bir iki taneyle kalmayın, sağlıkla gelsin inşallah

Mrb canm. Doktorlar normalinde Ultrasonda bebeğin gelişimine ölçümlerine göre haftasını belirliyo, bazen 2 hafta ileri veya geri olması normal karşılanıyor yeterki gelişimi normal şekilde ilerlesin. Bende 9 haziran öğrendiğimde 3-4 haftalık gebeydim. Son adet tarihim Mayıs başı- ortalarıydı tam bilemiyorum geç döllenme olduğu için. şuan 35 haftalığım

Yaşadıkların için üzüldüm Rabbim birdaha yaşatmasın inş.

Nasıl bir doktor zamanı geldi diyip henüz gelişimin ortasında bir bebeği alır. Nerede yaşıyorsunuz? Ne biçim doktorlar bunlar? Gerçekten ilk defa bu kadar ağır bir ihmal görüyorum ve bu durum size normal mi geldi şikayetçi olmadınız mı? Kesinlikle vakti geldi diyip 6 buçuk aylık bebeğin alınması normal değil. Sağlık sorunu olur o ayrı. Vakti geldi ne ya. Hangi hastane orası

Şikayetçi olduk her yere başvuru yaptık. Ama kayıtlara anne karnında Corona olmuş bizde almak zorunda kaldık diye. Halbu ki bize böyle demediler zamanı geldi haftası doldu dediler. Biz sonradan öğrendik ki ne kadar yoğun bakımda yatarsa hastane o kadar para alıyormuş. Oğlumun şu an%70 bağırsağı yok doktorun yüzünden. O yüzden çok korkuyorum…

Amin canım inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

Son adet tarihiniz nedir

Adet düzensizliği vardı bende. En son 23 nisanda olmuştum ama kontrole gittiğimde temmuz 20 de doktor 4 haftalık demişti.

1 Beğeni

Benim son adet tarihim 16 Haziran. 14 temmuzda kan tahlili verdim beta 17 çıktı. Şu an 29+6 yım. Benimki geç döllenme ultrasonda 1 hafta geriden geliyor en başından beri. Sizin 14 temmuzda 2079 çıkmış büyük ihtimalle 32 haftalık civarı olabilirsiniz. İlk ultrason hangi tarihte yaptırdınız ve kaç haftalık çıktı ona göre de hesaplayabilirsiniz