Doğum yaptım annem ve kayınvalidem bizde kalıyor kayınvalidem hiçbir şeye yardım etmiyor bebekle ilgilenmiyor yatıp telefonla oynuyor kendi kafasına göre misafir çağırıyor tanıdık tanımadık bebeğin fotoğrafını videosunu akrabalarına tanışlarına gösteriyor. Eşimde annemle anlaşamıyor zıtlaşıyorlar bazı konuda ama bebeğin ve benim tüm ihtiyacımla annem ilgileniyor ne yapmam gerekiyor baya arada kaldım
Allah yardımcın olsun canım kafana takma hiç eşine anlat annene karşı anlayışlı olmasını söyle annenin sana ve bebeğe baktığını söyle annesininde birsey yapmadığını söyle
Canım eğer kendini iyi hissediyorsan bence ikisininde kalbini kırmadan naif bir dille uğurlamaya çalış bu süreçte kafan ne kadar sakin olursa lohusaliginda o kadar sağlıklı geçer en önce senin huzurun önemli tek başına da çok ala bakabilirsin bebeğine tabi ciddi bir sağlık sorunun yoksa bu sefer hep arada kalıp yipranirsin eşin kayinvaliden annen derken lohusaligin burnundan gelir
Neden ızın veriyorsun canım daha yenı doğmuş bebeğin resmını videosunu ona buna göstermesine bu konuda hassas ol lütfen izin verme ne münasebet
Doğumdan çıktım ilk dediğim o oldu kimseye attığınızı görmicem dedim ama kendince gizli gizli atıyor bide taktiği bulmuş görüntülü konuşuyor, konuşurken gösteriyor tepki göstersem anlayacak bir insan değil değişik birisi biraz
Daha 2 günüm ve sezeryan olduğum için ben istedim ama başıma böyle şeylerin geleceğini bilmiyordum
Farkında olmasına rağmen anasını tutuyor
Yani herkesin tutumu görüşü farklıdır aikesine eşine yaklaşımı farklıdır ama benim ASLA VE ASLA tahammül edemeyeceğim durumlar dan biridir bu, o benim yardım eden anneme saygı göstermeyecek ama ben onun ayak bağı olan annesini çekmek zorundayım kesinlikle öyle bi dünya yok , ben gönderirim yinne söylüyorum bunu ben yaparım çünkü hiç bi zaman eşimin ailesi ile olan mesafemi çizgimi bozmadım bozmam
Valla bende şuan aynı durumdayim ama benimkisi annem ve kız kardeşlerim 1 hafta oldu daha doğum yapalı kardesim bebeğimi tutamiyor kafasını desteklemiyor söyleyince surat asıyor hiç bir şey yapmıyorlar yemek bulaşık ev gelen giden hepsi bende bir şeyin ucundan tutun dediğim zmn laf yapıyorlar trip atiyorlar biri 23 biri 20 yaşında inanın lohusalık değil onlar yordu beni istemsizce ağlamak geliyor deliricem
O zaman anneniz kalsın kv gönder İnan ki annem memlekette ben uzaktayım Ben de sezeryan oldum ve Görümcem bana baktı bebeğin başını yıkıyordu burada benimle kalıyordu öğlen akşam yemeğini yapıyordu inan ki ben eğilemiyordum Görümcem batikon yapıyordu Dikiş yerine Afedersiniz dependmi değiştiriyordu bana çorabımı giydirdi taytlarımı giymeme yardım ediyordu benim yaninmda 7gun kaldı burada kendi evi de var İki çocuğu var eşi de vefat zaten o gittikten sonra Kayınvalidem sabah erkenden gelip kahvaltı hazırlıyordu bana akşam yemeği yapıyordu eşime yemek hazırlıyordu sofrayı kaldırıyordu Bulaşıkları yıkıyordu sonra evine geri gidiyordu akşam @Elif53 varmi biyle kaynana ama bezen de kizip onu kazana atasim geliyor…
Aynı benım kayınvalide
O zman kaynar kaznana aticaz cnm kurtulmak için
Kiz kardeslerini gönder canım
Yaa destek olmayaacklarsa neden geliyolar ki en sinir olduğum şey. Sana da yük oluyolar. Valla kimseye boyun eğmeyin gerekirse kovun. Lohusa psikolojisi der geçersiniz sonrasında
Bence bana kaynana dememen gereken gundesin
Eşini de kaynanla birlikte evden yollamak en kesin çözüm
Allah seni ne yapmasın ne yapti yine cadi kazani
Bence varlığı elifi delirtmeye en büyük sebep @Elif53
Kovirem gitmiyir
Bu sefer oğlanın antreman saatlerine takmış