Kızlar yardım

Hamilelikte çevrem çilek yerekn bı yerine dokunma kaşıma bebekte leke olur diyolar bende korktuğum için yemedim bugün aldım canım bayya bı çekti sizce yemelimiyim

Yaw ye kuzum ne alakası var Kurban olduğum

Öyle söylenince bı korku oluştu

Habersiz alınıp yenirse elini sürdüğün yerde izi çıkar babamda incir var babannem incir aşermiş sahibinden habersz koparıp yemiş, buna inanıyorum ama çilekle alakası yok parasını verdiğin şeyi yiceksin tabi :face_with_hand_over_mouth: şeftali de yemeyelim tüylü olur o zaman değilmi ama :smiling_face:

Bende Adana’da tatildeyim burada çilek tarlaları var girip istediğin kadar yiyebiliyorsun. Ben çok fazla yedim leke olur mu diye düşündüm ama annem canın isyeyipte yemezsen olur dedi​:laughing: inşallah olmaz

Ben her hafta alıp yiyorum valla

Ben çilek yemesem çatlarım herhalde​:joy::joy: Midem çok bulanıyor bi çilek bana iyi geliyor ve kim ne derse desin ben ben yeterince bu şeyleri araştırıp ve doktorlara sorduğum için hepsinin cevabını veriyorum. Ayrıca bu diplomasız doktorlardan da nefret ediyorum çevre onlarla dolu. Leke kısmına gelince kulaktan dolma da olabilir büyüklerden duymuştum canım bir şeyi çeker ve yemez ve kaşınırsan leke çıkarmış. Buda batıl inanç.

Bende mi gelsem oraya çilek delisiyim​:joy::joy:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Hurafelere inanmayın lütfen. Her iki gebeliğimde de herşey yedim, hiçbir şey de olmadı. Yiyin bolca :grin:

Hazirana kadar devam ediyor. Gelmelisin :laughing:

Gelsem kocam beni keser her gün çilek getiriyor üstüne üstün Antalya’da hurmut dutu bırakmadım ağaçlarda :rofl::rofl::rofl: