Kızlar yardım sigara sorunsalı

Kızlar beni linçlemeyin ama hamilelikte sigara içtiniz mi ben bırakamıyorum çok denedim çok geriliyorum

Niye linclesinler. Gerilmene gerek yok azaltmaya çalış strest yaparsan daha kötü bence yavas yavas azalt cok tuketme cocugunu dusunup ben normalde icen biriyim ama hamilelikte icmedim günde 1 tane oda hep degil ve tam 1 tane içmiyorum 2 3 duman oda canim cektigi zamanlarda doktor da bisey olmaz demisti ustune cikma demisti sende kendin sınır koyup baska seylere odaklanarak birakmayi dene

2 Beğeni

Bende hamilelikte bırakıyorum doğum da devam ediyorum hamilelikte tiksiniyorum kokusuna bile gelemiyorm bütün hamilelik sürecinde hep böyle oldu ya biraz demekle olmuyor işte bizde istemiyoruz ama olmuyor yargılamak kolay önemli olan anlamak bizde isteriz tamamen bırakmayı ama işte zor yapacak bişey yok

1 Beğeni

Tabi bende tiksiniyorum kokusundan bile bi sigara bi ekmek den tiksindim ama muane oldugum zaman sigara icen birakamayan cok kisi var ki hatırlıyorum annem de sigara içiyordu cok sukur saglikli doğdu kardesim kendini streste sokmak daha kötü

2 Beğeni

Bu benim 2. Evliliğim ve 2. Hamilelik ilk evliliğimde bir çok sorun yaşadım dayaklar aldatılmak yangında kalmak senelerdir psikiyatriye gittim bir çok ilaç kullandım hamile kalınca ilaçlarımı bianda kestim tabi haliyle daha çok panik atak geçirdim normalde 2 paket kullanıyordum öğrendiğimde 10a düşürdüm sonra 1 pakete çıktı. Çokta vicdan azabı çektim ama olmadı bırakamadım korkuyorum da yaşta 34 riskli hamilelik yaşının başındayım

Allaha sığın rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bunca kotu seylerden gecmissin merhamet etsin rabbim sana da cocuguna da allahin izniyle birsey olmaz inşallah kötü dusunme kötüyü cekme. Bende panik atak hastayim astim da var gebelik olunca rabbim yardim etti ne panik atak ne astim sikayetim olmadi yardimci olsun allah hep dua oku rabbim korur sende strest yapip dusunup daha da kendini uzme

Maalesef bende tamamen bırakamadım gunde 2 taneye dusurdum oda en ince ve kucuk olan bir markaya gectim 1 paket 10 gun gidiyor doktorumun bilgisi var tiryaki annelerin birden birakmasi da cok saglikli degilmis ne yaptiysam olmadi asiri stres yapiyordum

1 Beğeni

Bende bırakamadım iki gebeliğimdede içtim

2 Beğeni

Ben fazla içiyorum Buda beni korkutuyor :worried:

Ne güzel az içiyorsunuz bu arada bende giresunluyum martta gelin geldim gemliğe

Bende içtim içmeyen anlamaz. Ama azaltablirsin çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu. Ama sigara iç bişe olmaz diyemem sana asla. Canın çok çekiyosa iç ama çok aza düşür

Benimde günde 10 taneyi buluyor maalesef ilk gebeliğimde doktor 7 demişti bunda sormadı bile aslında hiç iyi değil sonuçta aldığı oksijeni azaltıyoruz bebeğin ama işte keşke içmesek

İşte bir türlü bırakamıyoruz benim doktorum 3 tane dedi çok fazla içtiğimi bilmiyor 1 paket içiyorum :worried:

Elimizden geldiğince azaltacağız artık güzel düşünüp biraz başka şeylerle uğraşmak gerek artık :smiling_face_with_three_hearts:

Bende martta gelin geldim eriklimanina 2 yil oldu istanbuldan geldim :blush:

1 Beğeni

Hamileliğimin 3.ayına kadar günde 3 tneyi geçmeyecek şekilde içtim.Ama içim hep çok huzursuzdu ya bişey olursa korkusu ile.Rüyalarıma giriyordu bebeğim hep.3.ayın sonunda kurtuldum tamamen şükürler olsun.İlk gün zorladı ama inanın 2. gün ve sonrası vücut adapte oluyor.Ki ben hamilelil öncesi günde rahat 1,5 paket bitiriyordum ve bırakbileceğimi hayal bile edemiyordum.Demem o ki,niyetine girin Allah kolaylığını veriyor sabi yavruların hürmetine​:cherry_blossom:

Kuzum bence yapabilirsin ,bn günde iki paket içiyordum kola çay kahve sigara bunlarla besleniyordum resmen … Hamile olduğumu ogrendigim ilk hafta bir iki tane içtim ama sonra bıçakla keser gibi kesip attım şimdi rüyamda ictigimi goruyorum ara ara nasıl ağlıyorum ben biraktiysam herkes yapar​:upside_down_face:

merhaba canim seni cok iyi anliyorum bwnde 42 yasindayim ve ilk gebeligimdi mayis ayinda dogum yaptim 5.5 aylik bebegim suan bende sigara tiryakisi olan bir insanim birak diyecegim olmayacak azalt diyecegim olmayacak bunlar denilen ve uygulayamayilan kelimeler bunlar hepimizin bildigi seyler sadece sana sunu tavsiye edebilirim ben hamileyken sigara kullandim hep arastirdigim konu vucudumdaki nikonitini ne ile hizli atabilirimdi cok arastirdim gunde 3 taneportakal yerdim nikotini hizlica atiyor birde madensuyu sade gunde 2tane icerdim bu ikisi nikotini 2 saatte vucuttan idrarla atiyor bunlari mutlaka uygula ben yaptim Rabbime sukurler olsun bebegim saglikli dogdu cok şükür

Kızlar çok teşekkür ediyorum hepiniz çok destek verdiniz. :smiling_face_with_three_hearts::heart_hands::smiling_face_with_three_hearts:

Linçe gerek yok canım bende bırakamadım doktorum yapacak bi şey yok 5adet falan iç dedi bazen 5i de geçiyor vicdan azabı çekiyorum ama tiksinemedim bir türlü olmuyor