Amiiin cuma haberleselim
Evet mutlaka bakalım hayırlı haberler sanırım gunumuzde aynı ben bugün 36 oldum
Merhabalar doktora gitti izmi biz gittik şükür herşey yolunda şimdilik haftaya tekrar gidicez biraz az kilo almış 2600 bakalım haftaya nasıl olacak sizin durumlar nasıl
Benimki de 2600 olmuş doktor sınırı gectik iyi dedi. Haftaya alacak sezeryan dedi suyu azkken normali bekleyemem zatrn riskli olur dedi suyu sınırda
Göbek cevresi geriden geliyor beni de o düşündürüyor
Ayyy kuzucuklar maşallah ikiside aynı kiloda hadi hayırlısı olsun inşallah siizin içinde bizim içinde. Doktorunuz öyle diyorsa tabi bir bildiği vardır bende haftaya gideceğim tekrar bakacak suyu hala sınırda tabi. Sizin ilk dogumunuzmu benim üçüncü diğerleri sezeryan olduğu için buda zaten sezeryan olacak kısmetse benim kolestrolum çok yüksek ve yaşımdan dolayı fazla kan sulandırıcı kullanıyorum onları haftaya kesecek o bakımdan sonraki hafta alalım dedi ama durum ne gösterir bilemiyorum Rabbim hepimize sağlıklı kavusmalar nasip etsin insallahhhhh
Ilk dogum evet korkuyorum
Rabbimin izniyle insallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız hiç korkmayın hepimiz insallahhhh
Tekrar kontrole gittiniz mi bizim yarin kontrolumuz var bakalim ne dicek
Benimde yarın olması gerekiyordu ama eşim nöbette o sebeple cumartesi sabaha aldim bakalım hayırlı haberlerimiz olsun inşallah bugün tam 37 hafta oldu
36+5 te bu sabah acil sezeryana alindim simdi kucagimda kuveze girmedi darısı
Basina
Aaaaaaaaaaaaaaa gerçektenmi şimdi baktım 20 saat olmuş yazali. aaaay çok sevindim gözünüz aydinnn yaaa çok duygulandım şuan Allah’ım sağlıkla büyüsün insallahhh ne mutlu size amin çok teşekkür ederim
Acil sezeryan olma sebebi neydi benide cuma çağırdı cumartesiye aldım ama bir gün bile olsa farkedermi acaba
Suyu cok azalmis bebek tersti ve acilma baslamisti burde yaklasik 5 saattir sanci cekiyordum nst de cikinca hemen aldilar
Hayırlısı olsun tekrar gözünüz aydın sağlıkla sihhatle büyütün insallahh bakalım yarında biz gidicez