34+2 haftalik suyum biraz azalmış, plasenta yaşlanmaya başlamış ve bebemin göbek cevresi küçük diyor. Bu durumu yasayip duzelen var mi ya da erken dogurmayan var mi? Doktor cok beklemez dedi 37. Haftayi görsek iyi diyor
Göbek cevresi 2 3 hafta geride diyor
Bende 34+3 um banda dediyinde daha 33 haftalıktim haftaya kontrolüm.var aynı durumdayiz inşallah erken doğum olmaz bakalım bu hafta ne diycek suyumda azalmıştı sınırda dedi inşallah sağlıkla kavusururz evlatlarimiza sizee haber edin durmunuzu inslalh herşey yolunda gider
Ben kendim yaşamadım ama bir arkadaşım hamileyken doktor u suyu sınırda göbek çevresi küçük kafası böyük falan demiş ti bir sürü doktor a gitti suyundan alıp test yapmak istediler ama riskli olduğu için yapmadılar ama en son gittiği doktor evet başı biraz böyük ama suyu normal dedi arkadaşım hiç bir şey yapmadı 5 ay önce doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı maşallah hiç bir sorun çıkmadı sizde hiç kendinizi sıkmayın düzelir inşallah rabbim böyük
Haaa bu arada ona da erken doğum riskin var dediler ama 41.haftada suni sancı ile doğumu yapıldı
Amin insallahhhh Rabbim hickimseyi evldiyla sınamasın hepimiz sağlıkla sihhatle kavusalim inşallah. Demekki böyle denilen kişiler bile 41. Haftaya ulaşabiliyor biraz içim ferahladi doktor 33 te soyledi daha 34.5 yeni oldum sürekli bir korku içinde oluyor insan
Simdi gordum yazdiginizi rahatladim. Endiselendim boyle olunca kotu seyler de yaziliyor internette tekrar kontrole gittim duramadigim icin
Kontrole gittiniz mi son durum nedir
Kendini korkutma rabbim böyük hayırlısıyla sağlıkla al kucağına inşallah
Gittim çok şükür herşey yolunda dedi bakalım bu hafta tekrar kontrol 36 olcaz Allah’ın izniyle iki hafta daha dayanirsa 38 de alacağız dedi bakalım insalllah hayırlısı tevekkül edip bekliycem
Aminnn Allah razı olsun hepimiz inşallah
Kaç kilo olmuş bende cuma gidicem benimki net birsey demedi surece bakicaz dedi haftada 2 gidiyorum
2400 Gr olmuş normal dedi benim suyumda azalma vardı ilk başta biraz tedirgin oldu oda çünkü haftamda küçüktü falan ama son kontrolümde normal dedi cuma tekrar gidicem artık daha sık bakması gerekiyormuş.
Bende de azalma var
Benim bunu dedikten bir hafta sonra aanlam veremdigimiz bir islanmam oldu acil gittim kendisi çıkmıştı haftasonu olduğu için dogumhaneye alıp sürekli ped koydular suyummu gelmiş diye tedbir amaçlı iki gün üst üste yapılan ciğer gelistirici igenee yaptı ama nst de sancı yoktu acilmada olmadığı için geri geldim şükür bakalım cuma günü ne diycek bekliyorum.bende sizin nezaman mismetse kontrol
Benimde cuma sali gittik sadece nst ye bakti sanci yok bebek iyi ultrasona almadi
Bende kilosunu merak ediyorum 2500 olsa rahatlayacam
2275 di 10 gun önce
Beslenmesi zayif oldugu icin gobek cevresi geriden gelirmis suyu da o yuzden azalirmis
Hadi bakalimmm hayırlı haberler insallahhhh bende salı sagkik ocağı izlemim.vardi orda nst gibi alette kalp atışına bakiyirlar ya şükür iyiydi dairsi kontrollerinize