Kızlar yardım grip oldum

Kızlar 16 haftalık hamileyim ve grip olmuşum daha kötü olmadan nasıl gecirebilirim lütfen yardım edin basım ağrıyor boğazım ağrıyor ve öksürük var.

Balli ihlamur icebilirsin canim doktorum hamileyken icebilirsin demisdi ihlamuru dinlen bol sivi tuket

1 Beğeni

Tavaya pekmez ve tereyağı koyup biraz ısıt canım Gelip gidip ye içine bi iki damla limonda sıkabilirsin

2 Beğeni

Bende de olmuştu canım üzülme bol sıvı aldım sürekli sıcak su ile karışık sıcağa yakın ılık su yapıp içtim birde c vitamini alabileceğim meyveler tükettim çok uzun sürmeden geçti. Sıvı çok önemli özellikle ılık yap ki öksürüğüne de iyi gelir… çok geçmiş olsun şimdiden.

1 Beğeni

bende grip olmustim.ihlamur ictim zencefil cayi ictim 1 bardak ama sicak tukettim cogunlukla.bisekilde atlatiliyor ilacsiz.

1 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim deneyecem hepsini inanın yerden kalkacak halim bile yok

Suan 22 haftalik hamileyim 15 haftaliktan beri gribim gecmedi sadece burun spreyi sisesine serum koydum onu sıkıyorum burnum tikali gecmiyor ilac kullanamiyoruz ki sinüzit var antibiyotik icmeden gecmiyor bnm

Kızlar ayaklarım aşırı ağrıyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

Altına yastık koy havada dursun biraz . Doktoruna söyle büyük ihtimalle magnezyum yazar

1 Beğeni

Çok teşekkürler deneyecem :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni