Kızlar yardım edin sancı mı bu?

Merhaba 37 hafta 3 günlüğüm gaz sancısı gibi ağrım oluyor 1 saatin geçmedi bel ağrım oluyor hafif vajınada da baskı oluyor doğum sancısı mı bu hastaneye gitmelimilimiyim ne yapmalıyım bilemedim dayanılmıcak gibi bi ağrı yok ama ağrı hissediyorum dün hastanede biraz sancım çıkmıştı ama hissetmedim Altan da muayene olmadım ne yapcamı bilemedim boşa da gitmek istemiyorum

Canim neden bosa gitmis olasin . Bi acile git sancin oluyosa bu normal degil bebek kasilip toplandigi zaman sanci olmasi normal ama gecmeyip uzun suruyosa sancin acile gel muhakkak dedi doktorum. Benimde sancim oluyo nst de cikdi ama kasilma.gecince duruyo bide bebek hareket edince sancim olamaya basladi bu arada ayniyiz seninle 37+3 bende

Yani şu an dahayiym ama gidebilirmde bakalım çok sağolun

Bebekde kasilma oluyor ya karin tas gibi oluyor ya bu sanci mi oluyor bide bugun benim bebegim hep tas gibiydi ve hep ayni yerde toplaniyor sag ust tarafta haraketi de bugun baya azdi suan bile tas gibi sizce doguma yaklasti mi yoksa ters giden birsey mi var bu gune kadar hic korkmadim ama bugun bi endise var icimde birsey oldu saniyorum …dk cikolta yiyom cok minak kipirtisi oluyor sonra yine tas gibi oluyor. Az cok bilgin var mi ikinci defa anne olacaksin rabimin izni ile o yuzden bi soram dedim .

Kaç haftalıksın sen peki bebek kendini kasıyorsa sancıdır o diye biliyorum ben ama

Yalanci sanci doguma hazirlaniyo vucudun artik canim kasilip biyere toplanir o anda hafif sanci gelir kasilma gecince sancinda gecer. Bende surekli oluyo bu hareketleri 2 gundur benimde baya azaldi doktor dedi zaten bunlar normal ama arkadasada dedigim gibi kasilma bitincede sancin devam ediyosa gercek sancin oluyodur. Korkma yani artik hareketleri baya azalir sadece takip et hic hareket etmezse allah korusun hemen hastaneye git bak ben bunu yazarken bile 2 kere kasildi bebek

Agrim yok sadece karnim tas gibi ve bugun cok fazla oldu . Suan bile yatiyom yine sert çikolata yedim iki kere dondu simdi tekrardan sertlesti .ve 15 bi sertlesiyor ama nisan su gelmedigi icin hastaneye gitmek de istemiyom yokdan yere. Dayanilmaz bir acim yok . Bebegin sertlesmesi sıklaşinca doguma mi isaret

Agrin yoksa korkma canim dogum yaklastikca sertlesme artiyo benim ilkinde bukadar olmuyodu bu ikinci diyemi bilmiuorum cok oluyo ve erken basladi kasilmalar. Dogum belirtisi olsa beldende agrin.gelir degisik bi agri hissedersin zaten

Him anladim cok tsk ederim bilgi icin :blush::pray: