Kizlar yardim edin önemli kötüyüm

Kizlar burda yeniyim 35 haftalik hamileyim bugun doktora gttim karin cevresi 3hafta gerilik vardedi morelen cok berbat durumdayim basta hersy cok guzel gidiyordu ama noldu bilmiyom google baktigimda kotu seyler yaziyor aka kilosu haftasiyla uyumlu ne demek bu karin cevresi geriligi

2 Beğeni

doktorun ne dedi peki 3 hafta gerilik varsa nolucakmis

1 Beğeni

10 gün sonra gel dedi eger kilo alimi durmussa ve hala gerilik devam ediyorsa doguma alabilirim dedi bilmiyorum napcam sadece cook kotuyum :sleepy:

Korkma cnm Rabbim hayrlı doğumlar nasip etsin inşallah başka bi doktora görün istersen öyle ya’da böyle dogurucaz stres üzüntü yapmayın

Dogru insan baska bi sorunmu var diye korkuyor sadece Allah razoldin saolun

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım

1 Beğeni

Allah sağlık versin canım üzülme belkide 10 güne yakalar haftasını

1 Beğeni

Beslenmenize dikkat edin kuruyemiş meyve vs tüketin mevsiminde. Çok stres yapıp daha da üzülmeyin. Bebiş sağlıkla gelsin.

2 Beğeni

Insallah Allsh razolsin insallah yakakar

Dikkat etcem yememe iyide besleniyordum ama :sleepy:

2 Beğeni

Sağlıkla kucağına alacaksın korkma sakın. Bana neler neler dediler çocuklarım gayet sağlıklı. Doktorlar en kötü seneryoyu söyler sizi strese sokar sadece. Allah’a tevekkül et sakın üzülmeyesin bebegide üzme

1 Beğeni

Insallah Allah razolsun senden

1 Beğeni

Bebeğe giden kan akışını kontrol etti mi,bir de idrar testi verdin mi idrarda proteine bakıyorlar.tansiyonunu da ölç sık sık.

1 Beğeni

Ultrasondanmi ediliyor bilmiyorum.ama 2 tüp.kan bide idrar verdim.normal dedi jersey ama neden oldgu hakkimda birsey soylemdi beni korkutanda bu.sebep.ne

.neyden olabilir

Ultrasondanmi ediliyor bilmiyorum.ama 2 tüp.kan bide idrar verdim.normal dedi jersey ama neden oldgu hakkimda birsey soylemdi beni korkutanda bu.sebep.ne

Kan ve idrar tesin normal dediyse süper . Ultrasondan kan akısı direncine bakabiliyorlar. Ama degerlerinde sorun çıkmasıyla sıkıntı yoktur. O zaman şöyle düşün kontrollerimi yaptırdım hersey yolunda belki genetik olabilir minyon bir bebek olacaktır.Belki amniyotik sıvı ile ilgili olabilir. Bunun birçok sebebi olabilir. Icinize sinmediyse başka bir doktora mutlaka görünün tek bir doktorla kalmayın.sebebini öğrenmeye çalışın ki iç huzurunuz olsun.Ben kızımı 32 haftalık doğurdum acil sezeryan ile çok şükür atlatmıstık simdi 5 yaşında :slightly_smiling_face: merak etmeyin bebekler güçlü oluyor onlar da yaşama tutunmak için uğraşıyor. Allah a dua edin ve iyi düşünün :butterfly:

1 Beğeni

Yaaaa cok iyisin gercekten Allah razolsin senden cok guzel binyorum hep agliyorum bi sorun olcak diye hep diken ustundeyim evet ultrasonda sorun cikmadi ozele gttim ordada 3 hafta karin cevresi geride devlette 2 hafta bilmiyorum 10 gun sonra gene gtcem Allah senden razopsum ins kucagima alirim saglicaklar

Yaaaa cok iyisin gercekten Allah razolsin senden cok guzel binyorum hep agliyorum bi sorun olcak diye hep diken ustundeyim evet ultrasonda sorun cikmadi ozele gttim ordada 3 hafta karin cevresi geride devlette 2 hafta bilmiyorum 10 gun sonra gene gtcem Allah senden razopsum ins kucagima alirim saglicakla

En iyi yorumu @Serapanne yapicaktir, abla ne demek acaba yardımcı olur musun

1 Beğeni