39 haftalık hamileyim başak şehir çamsakura şehir hastanesinde doğurmayı düşünmüştüm fakat olumsuz yorumlar alıyorum ve korkmaya başladım. Yakında devlet hastanesinde doğum yapıp memnun kalanlar var mı
@istanbul-anneleri öneriniz var mı?
Kuzenimin eşi temmuzda orada dogurdu. Olumsuz yorum ancak şöyle alabilirsin. Refakatci 1kisiden fazla kabul edilmiyor. Ziyaret saatinde kalabalık güruh kabul edilmiyor sadece es ve anne babalar bide kardeslere izin var diye biliyorum. Bebek gorcez diye akrabalar vs hastahaneye gelemez. Onun disinda doktorlari gayet iyi ve zaten egitim arastirma hastahanesi orası kötü olmasına imkan yok. Ve olası herhangibir riskli dogumda vs. Cok degerli bir hastahane temizligi personelleri zaten 10numara. Odalar tek kisilik ve otel odası gibiymis. Kuzenimin esi aslinda ozelde takipliydi 30haftasindan sonra komplikasyonlar vardi seni burada dogurtamayiz kanamani durduramayiz vs deyip ozeldeki doktoru kendisi yonlendirdi çam ve sakuraya.
Benim ablam ve bir arkadasım orada dogum yapti ikisi de gayet memnundu.biri normal dogum yapti.digeri sezeryan.
Cam sakura özel ve devlet diye de mi ayriliyor
Soyle soylemeliyim ben hamilelik basindan beri oraya gidiyorum herhangi bir kötü davranan vs gormedim gebe okulundan bilgi aldim normal dogum olur ise herkes tek kisilik odalarda oluyor diger hastaneler gibi 3-4 kisi ayni odada da sanci cekmiyorsun odada dus var plates topu vs var yattigin sedyeden hic kalkmadan direk orada dogum yapiyorsun ve o sedye catala donusuyor seni hic kaldirmiyorlar bile dogumdan sonra duruma gore 2-6 saat arasi o odada kalip sonra normal odaya aliniyorsun şansına tek kişilik oda da denk gelebilir iki kisilik oda da o an habgisi müsait ise birde şöyle guzel bir yani var sanci cekerken bir kisi refakatçi oluyor sadece dogum aninda çıkıyor sonrasinda gine hep yaninda ve bebeğin tum bakimlari yaninda yapiliyor bende orada dogum düşünüyorum 37+4 günlük suan nasip bakalım ama son zamanlarda olanlardan kaynaklı özele cok güvenemiyorum
Teşekkürler.
Şuan rahatladım. Dün bir gece uyuyamamıştım. Refakatçı yada yanıda kalmak için eşi kalabilir mi acaba yanımda kalacak kadın kimsem yok eşimden başka. Bu konuda bilginiz var mı
Erkek kabul etmiyorlar canim sadece dogumdan sonra seni ve bebeği gorebiliyor o kadar
Anladım. teşekkür ederim. en azından içim rahatladı
Evet gerçekten çok güzel bir hastane bende orda doğum yaptım 2 ay oldu sezeryanla doğum yaptım çok ilgileniyorlar sadece doktorlar fazla bilgi vermiyor ama onun dışında tüm doktorlar çok iyi ama bide ben sürekli ordan takipliydim peritanoloji bölümüne gidiyordum riskliyim diye gercekten hastane temiz personelleri hemşirelri çok iyi ve temiz bir hastane