Kızlar dün gittim perinatolojiye bebeğimin durumuna bakıldı dediği doktor normalde bebeğin kordonunda üç damar olması gerekiyorken iki damar gözüküyor ben korkuyorum bu ne demek ya kafayı yiycem ya ben bebeğim tehlikede mi ?
Doktor herhangi bir risk olup olmadığını açıklamadımı. Gelişimi nasılmıs. Diger organları
Sadece kordonu söyledi ve küçük bebek olduğu söyledi
Kaçıncı haftanızda gittiniz. Olumsuz birşey olsa eminim daha çok bilgilendirir ve yapılması gerekenleri anlatırdı.
18+4 günlük bebek içim içime sığmıyor yaa genetik merkezinde yaptıracağım testti ya olumsuz birşey duyarsam korkuyorum yaş
Bu kötü bir şey değil ama yakın takip edilmelisin canım olmadı farklı bir Dr daha gözük onunla ilerle gereken ne ise ona göre yonlenirsin canını sıkma morelini yüksek tut mutlaka yakın takip gerekli
Aynen canım sağda var solda yok dedi kafama takıldı araştırmaktan herşeyi okumaktan beynim karıştı ya resmen
Bizde de aynı durum oldu hem damar eksikliği hemde kalbinde delik olduğu söylendi özele gittik hemen doktor bir şey göremdiğini birazcık gelişmesi geride dedi sadece bir sürü vitamin yazdı onları kullanıyorum şuan birdaha ki ay tekrar gidicem boşuna fetal dna veya farklı bir işlem yapmayın sizde bir özele gözükün kalbinizi ferah tutun Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah
Normalde kordonda 2 atardamar + 1 toplardamar varken, burada sadece 1 atardamar + 1 toplardamar bulunur. Ama bu durumu Kesinlikle bebeğim tehlikede demek değildir çünkü var olan tek damar genişleyerek ihtiyacı karşılar. Eğer doktorun başka ek bir anormallik yok dediyse, bu vakaların büyük çoğunluğunda bebeğin sağlıklı olma ihtimali çok yüksek. O yüzden stres yapma lütfen ![]()
Çok tşk ederim canım