Kızlar babam yıllardır bize eziyet ediyor hiçbir zaman bize sevgi gösterip başımızı okşamadı anneme çok kötü davranıyor annemin hayatı hem fiziksel hemde piskolojik şiddetle geçti ben evlendim kurtuldum ama aklım gece gündüz annemlerde kardeşlerime köle gibi davranıyor sürekli küfür hakaretten başka bişey yok son zamanlarda iyice içime dert oldular annemin ailesi çok uzakta annemin biz kızlarından başka kimsesi yok tek çaremiz ölüm diyor hiç umudu kalmamış babam annemi tehdit ediyor sürekli kimseye bişey demiyeceksiniz diye yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim diyor annem de biz kardeşler de babamdan korkuyoruz piskolojik şiddet daha çok var bizde dayanamadım ben dayımlara anlattım annemleri kurtarın dedim bayramdan önce gelicez dediler annem halen de yıllarca verdiğim emek var diyor yuva kolay kolay yıkılmamalı diyor ben hamileyim baba bedduası tutar diyorlar ben bu konuda çok korkuyorum babam benim söylediğimi öğrenince beddua edicek bana biliyorum sizce ne yapmalıyım?
Çok üzüldüm hiçbir kadın bunları yaşamamalı ve sırf emek verildiği için de bunu çekmemeli umarım çocuklarıyla yeni bir hayat kurar ve dayınlar ona yardım eder ellerinden geleni yaparlar siz çok iyi yapmışsınız söyleyerek ve beddua için korkmayın öyle birinin bedduası tutmaz ve siz beddua hak etmiyorsunuz
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi bedduası tutmaz kendim için değil doğmamış bebeĝim için korkuyorum inşallah söylediğime pişman olmam
Benzer bir ailenin evladı olarak yazıyorum bunları… çok eşli bir adam benim babam eziyetten resmen zevk alan bir adam benim babam… psikolojik ve fiziksel şiddet vardı… babam madde bağımlısı bir adam. 2007 yılında ailecek terk ettik babamı ve insan olduğumuzu farkına vardık… korkma öyle bir babanın bedduası da duası da tutmaz… annenizin yanında olun… cesaretlendirin. Emin olun hicbirsey daha kötü olmuyor… evi terk ettiğimiz günden beri asla görüşmedik… hiçbir iyi yada kötü günümüzde yanımızda istemedik… ve mutluyuz.
Annem kimseye muhtaç olmak istemiyorum diyor ben anneme de kardeşlerime de bakarım eşim de bakar biliyorum annem istemiyor annemi ikna edemiyorum bir türlü yıllardır babam ne yaptıysa annem ağzını açıp da bişey diyemedi döverek bayılttığı günleri unutamıyorum içimde kinden başka bişey yok ona karşı annem kimse bize inanmaz diyor geçen ablama söyledim diye babam anneme saldırdı bişey yapamadım elim ayağım titredi bebeĝimi düşündüm o an dizlerimin bağı çözüldü sanki bebeĝim düşecek diye bişey yapamadım bu sefer herşey bitecek inşallah tek isteğim bu
Baba da olsa anne de olsa haksız yere edilen beddua tutmaz böyle bir ayette var hatta merak etmeyn
Anneniz kimse muhtaç olmak istemiyorum derken aslında kendini babanıza muhtaç ediyor… bizler evladız büyüklerimize sahip çıkmak zorundayız… siz şimdilik annenize sadece destek olun… zamanla her şey daha güzel olacak… biz yılların eziyetinden 1 dakikada kurtulduk… evet bize de kimse inanmadı ama biz artık el ne der diye düşünmedik… şimdi herkes en iyisini yaptınız helal olsun size diyor
İnşallah herşey bizim için de iyi olur bir yanım korksa da bir yanım bu kadar zulüm yeter artık diyor peygamber efendimizin bir sözünde de yazıyor zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır diye biz yıllarca sustuk sırf kötü olmayalım diye korktuğumuz için sustuk artık susmaya hiç niyetim yok yeterki annem ve kardeşlerim kurtulsun
Aynen öyle… daha kötü olursa diye korkarak ömür bitiriyoruz maalesef
O adam bizi öyle bir hale soktu ki yüzüne bakınca bile korkuyoruz evli olmama rağmen korkumu yenemedim
Aslında sadece 1 kere karşısında dik durabilsen… o korkacak sizden… kendine değil sizin korkunuza güveniyor malesef
Dua edin bizim için iyi veya kötü ne olacaksa bu sefer olacak çünkü
Bir gün memlekette eşimle kaçak silah ticaretiyle ilgili konuştuklarını duydum… geçtim karşılarına… babama dönüp seni o gün öldürmedim bu gün öldürürüm dedim sonra eşime dönüp eğer bu adamın 100de 1i olmaya meyilin varsa şimdi s…tir git burdan seni bosuyorum dedim… o günden sonra eşim bizim memlekete gidince oturacağı yeri bana sorar
Allah yardımcıniz olsun…
Allah razı olsun
Yani demek istediğim şu… korkarak susarak sadece sindirilirsiniz… ses cikardigin kadar adam sayılırsın
Anladım sizi çok teşekkür ederim
Merak ettim bi gelişme var mı acaba nasıl oldu anneniz
Annem istemedi kaldı öyle
Tutmaz çünkü öyle babalık olmaz haklı olursa belki korkma hiç bir şey olmaz