Merhaba kızlar akşam çayın yanında sütlü tatlı yedim ve unuttum bebek için gündüz kızarmıştım ama yemedim sabah yoğurt yedim diye yatmadan yeyim dedim fakat yine unuttum tabi tatlıdan 20 veya yarım saat sonra saat geç olmadan somon balığı yedim ve yedikten sonra aklıma geldi sizce bişey olur mu ya da ne yapmalıyım inşallah gece bişey olmaz
balik bozuk degilse sut ve sut urunleri riske etmez merak.etme ama.somon baligini eger hakiki isvec somoni degilse onermiyorlar diye biliyorum benim doktorum onermiyor yani deniz alti baliklari grubuna girdiginden
Yaaa bana da tam tersi somon ye bebek için demişti ve bu uygulamada da örnek tarif veriyor orda sarımsaklı somon tarifi yazmıştı ve bu hafta omega-3 haftası somon sardalya uskumru tüketmelisin yazıyordu
Yani bende tam tersi oldu önce tatlı yedim sonra balık yedim ikisi de bozuk falan değildi gebelikte unutkanlık sürekli olmaya başladı ahahah insan tatlı yediğini unutur mu hiç
Balık tükettiğinde süt ve süt ürünleri gebe olmasanda tüketmemeye çalış kuzum benim. Bir problem olsa mide bulantısıyla atarsın vücudundan merak etme canım.
1 Beğeni