Doktora gösterdin mi onlar daha detaylı bilgi verir canım yuvarlak içinden aldığı değerler yüksek gözüküyor ama ense kalınlığı iyi çıkmış yine de doktoruna gozuk tam bilgi vermiyor her zaman bu testler imkanin varsa fetal dna yaptırmani öneririm
Fetal DNA testi ne canım
O test paralı bi test ama doğruluk payı bu ikili taramadan daha yüksek olduğunu söylüyorlar cinsiyetini de ben orda öğrenmiştim bu testlerin yüzdelik orani düşün
İnşallah canım hayırlısıyla yarin bakicak insallah
Ben 32 haftalik hamileyim oncelikle saglikla sihhatle dogurmayi nasip etsin allah 27 yaşında ilk gebeligim ve bende sağlıkçıyım panik olarak gördüm senide kendim gibi allah buyuktur hicbir teste bu kadar guvenme benim bebegim icin tek umblikal arter yok kalbinde 3 tane ekojenik opak var dediler fetal test yada amniyotik sivi dediler tercih senindir ama fetal test dedikleri 15.000 gibi bir tutardı anlattıklarından amniyosentez dusuk riski var herkes bu paraları veremeyebilir o yuzden yazmak istedim ben çok korktttum cok ağladım ilk 6 ay hamileligimi zehir ettiler bana ne olur kendinize bebeginize stres yüklemeyin ben bu konuda cok pismanim kendinize bebeğinize güvenip iyi şeyler düşünün dua edin allah buyuktur hic kimseyi evladiyla sevdikleriyle sınamasın tum hamilelere yardım etsin
Canım görüştünüz mü doktorun ile
Benim değil testler canım arkadasimin rica etti attım buraya anlayan varmı diye hastaneye gitmiş göbekten Sivi alcaz demişler kabul etmemiş pazartesi özel hastaneye randevusu var bakalım ne olcak inşallah önemli bişey çıkmaz