Dun aksam yapmıstım arkadaslar test bozuk dedı farklı bır marka ıle yaptım sankı bunda da sılıklık var gıbı bugun normalde adet günüm dün peçeteye kahverengi akıntı geldi ama bugün hiçbir şey yok
Var Yok arası bir şey kesin sonuç için bi kaç gün bekleyip testi yeniden yap yada kan verebilirsin testler bozuk çıkabiliyor kesin sonuç kan tahlili
Anladım tesekkur ederım
Canım benim en kesin sonuç bir acile git kan testi ver gebelik testi yaptır daha güzel sonuç alırsın veyahut da erken saatlerde aile kimliğine gidip de gebelik testi yapmak istiyorum de onlar da yapabilir yani bunlarla uğraşma içinde rahat eder hani kaç haftalık eğer gebelik varsa kaç haftalık olduğunu da öğrenirsin Rabbim gönlüne göre versin ama bu çizgiyi de pek bir şey görünmüyor hani idrar beklemiş de olabilir ondan da silik çıkmış olabilir bilemedim
Burda var hayırlısı olsun
Canım bunda gebelik gözüküyor silik bir çizgi var aynı testten ben erken gebelik testi almadım normal kaset testereden almıştım yapmıştım aynı bu şekilde çizgi silikte sonra ayrıyetten dayanamayıp aynı gün kan testi de verdim ve pozitif çıktı eğer doğruluk payı varsa hamilesin ama sana tek tavsiyem bir an önce kan testi yaptırman teste göre hayırlı olsun gebesin
Canım yarın sabah godecegım allahın ıznı ıle
Allah razı olsun canım
Güzel haberlerini bekliyoruz o zaman canım Allah gönlüne göre versin gebelik gözüküyor ama net bir sonuç için kan testi daha iyi
Bunda ciktiysa kesin vardir pek yanilmaz bu testler ama yeni gibi benm bundan bi tık bellidi 100 ile ogrendik bebisi inşallah sende de vardir
Maşallah gebelik gözüküyor,adetin geçti mi canım
Gebeyım arkadaslar ama kahverengı seklınde az bısey akıntım oluyor korkuyorum
İmplantasyon (yerleşme) kanamasıdır o muhtemelen.
@CerkesMaria hayırlı olsun öncelikle sürekli mi oluyor ara ara mı. Çok yoğun ve kırmızı renkte olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Şuan yerleşmeyle alakalı bir durumdur muhtemelen.