Kızlar testime bakar mısınız pik mi?

1 Beğeni

@tecrübeli-anneler

Hamilesin gidip bı kan testi ver kaç haftalık olduğu çıkar hayırlı olsun baya test yapmışsın :joy::joy:

Kız bu ovulasyon testı :joy::joy::joy:

Hamile değilmisin yani :joy: valla hiç böyle şeyler yapmadım ben test sandım :joy::joy:

1 Beğeni

Degılım kalmak ıcın ugrasıyorum :joy::joy::joy: guldurdun benı allah senı

1 Beğeni

Ne biliyim çizgileri görünce :joy::joy: Rabbim sanada nasip ettin canım utandım azıcık bende

1 Beğeni

Amın kuzum benim utanmana gerek yok olur ole seyler

1 Beğeni
  1. Gün çizgi belirmis canim o gunden itibaren gün aşırı ilişkiye girin şu anda teste gore yumurtlama donemine girmissin hayırlısı olsun inşallah hakkinda :butterfly:
1 Beğeni

İnsallah bakalım rabbım ısterse verecek :pray:

Evet canim bu ovulasyon testlerinden bende kullandim ama şuna dikkat ettim iliskiyi bi gun var bi gun yok yaptim çünkü bir gunde fazla iliski olunca sperm de azaliyor ve ayaklarimi iliskiden sonra hep yukarida tuttum yatarak yarim saat falan kalkmadim bir de rahat ol :rose:

1 Beğeni

Bende öyle yapıyorum subatta bu sekılde hamıle kaldım nısanda bebegımı kaybettım sımdı yıne denıyoruz bakalım

En güzel zamanda kolaylıkla sağlıkla inşallah rabbim nasip eder​:pray:

1 Beğeni

Bebegin olması için en verimli zaman dilimi sabahtir afedersin o zaman daha kuvvetli hani gece bitmiş yani.nasil diyim sabah daha iyi ayıptır çok iyi anlatamadim

Haklısın kuzumda ıkımızde calısan ınsanlarınız sabah uyanmak da bır mezıyet nasıbımızde var ıse olur allahın ıznı ıle

İnsallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Evet pik yapmış bende ovu takibiyle hamile kaldım hamdolsun ama ben koyulaşma gördügüm günleri ardı ardına değerlendirdim 15. Gün silikleşmeye başladı o günüde değerlendirdim çünkü yumurta çatlamış oluyor şansa birakmadim inşallah seninkide tutar bu ay :heart_eyes:

1 Beğeni

Pik yapması pek önemli değil demişti bana doktorum, LH düzeyin artmasa bile çatlama için yeterli olabilir ya da artsa bile o ay çatlama olmayabilir, çatladiktan sonra da bir süre yüksek kalabilir, 10.günden 20.güne kadar gün aşırı denemek en faydalısı, çok fazla takılma o testlere demişti. Ben testte koyulaşma olmuyor acaba yumurtlamıyor muyum diye sormuştum ona cevap olarak söylemişti. Düzenli adet oluyorsan yumurtlama olur, LH testi belirleyici değil demişti doktor. Önemli olan adet bitiminden sonraki adete kadar ilişki devamlılığı. Yumurtanızı besleyip büyütmek daha önemli, ben her ay yumurtlamama rağmen yeterince büyümediği için hamile kalamıyordum. D vitamini, demir, b12, keçiboynuzu özü yedikten sonraki ay hamile kaldım. Faydası olduğunu düşünüyorum yumurtanın büyümesine.

1 Beğeni

Söylediklerine katılıyorum benim de doktorum aynı şeyleri söylemişti ben de senin gibi vitaminlerimi alıyorum ama dört aydır henüz bir yol kat edemedim umarım bu ay olur

1 Beğeni

Anladım ben de dört aydır değerlendiriyorum da bakalım bu ay olacak mı